![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu incerci sa-ti explici cum de sunt atatea grupe de sange, dar tu de unde stii ca au fost la fel, si oricum ceea ce este imposibil la oameni la Dumnezeu sigur e posibil ! Pentru toate intrebarile exista si raspuns, chiar daca la unele, noi oamenii nu le gasim !
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred in ortodoxie in primul rand. In al doilea rand cum va argumentati la intrebarea unui ateu cu privire la originile oamenilor.
Ei, eu la asta ma refeream! Nu doresc raspunsuri evazive, precum ca din pietre Dumnezeu poate sa faca mai multi Avrami. Omenirea avanseaza din ce in ce mai mult in ceea ce priveste stiinta si asta este un lucru foarte bun cu toate ca religia intotdeaua a fost reticenta ( vezi cazul Galileo Galilei ) iar o data cu progresul stiintei, religia, deasemenea trebuie sa tina pasul cu aceasta. Sper sa fie cineva capabil sa dea un raspuns argumentat in ceea ce priveste grupele de sange caci vor exista f. multi care isi vor pierde credinta. De aceea e nevoie de raspunsuri argumentate si nu evazive. Apropo, crezi ca daca mai multe generatiii de oameni devin vegetarieni, li se va schimba grupa de sange? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In afara de aceasta sa nu uitam ca dupa popularea pamantului de catre Adam/Eva si urmasii lor a venit potopul si au ramas in viata 8 oameni :Noe cu sotia,si fii lui cu sotiile lor(astfel se explica si aparitia celor 3 rase de oameni).Deja de la Noe incoace nu se mai luau fratii intre ei ci verii. Gandeste-te ca toate acestea au fost facute prin puterea lui Dumnezeu si prin poruncile Sale.Vedem ca in ziua de azi nu se casatoresc rudele de sange pana la al saptelea grad inclusiv tot din porunca Sa. Oare se contrazice Dumnezeu? Sa nu fie ! Pt. a raspunde tuturor intrebarilor care lovesc in Ortodoxie puse de fii acestei lumi trebuie sa fii foarte bine informat si sa intelegi ca Ortodoxia nu se ascunde dupa deget.Orice intrebare care o pun fii lumii acum,a fost pusa si de inaintasii lor,iar Dumnezeu a raspuns tuturor intrebarilor prin glasul Sfintilor Parinti. Sfatul meu pentru tine: Studiaza temeinic Ortodoxia,chiar daca asta inseamna ani si o biblioteca impresionanta de carti. In 10 ani de zile am citit aprox 2000 de carti(sau mai mult) si am acasa vreo 600. De ce am facut asta ? Pentru ca ma chinuiau sute de intrebari fara raspuns(nici sa dorm nu ma lasau) si totodata doream sa gasesc macar o mica dovada ca nu exista Dumnezeu lucru care(atunci) mi-ar fi produs o imensa bucurie.De ce? Pai cui nu-i covine sa faca ce il taie capu',si sa stie ca nu va da raspuns niciodata nimanui,mai ales cand se vede clar cat de neputincioase si oarbe sunt legile omenesti si se poate face slalom printre ele cu usurinta? Deci: Studiaza ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Daca spui ca tu crezi ,atunci de ce te mai miri ? Nu sti ca ce este la oameni cu neputinta la D.zeu este. Dar daca ti se arata ispititorul (sub orice forma)sau dai tu peste el la rugaciunile de deslegare cu molitve ...tot asa te va interesa cum este posibil de stiintific?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ceva link-uri ne poti da sa citim si noi?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://au.wiley.com/WileyCDA/Section/id-351297.html
din pacate nu stiu link-uri decit in limba engleza. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
prezenta sau nu a aglutinogenelor O,A,B determina implicit grupa sanguina...sper ca asta stiai.mai departe:
aglutinogenele A,O,B sunt glicoproteine(mucopolizaharide) termostabile rezista la 80-100grade C.sinteza lor incepe la nivelul membranei eritrocitare din stadiul de eritroblast,din luna a 3- a a vietii uterine,sunt incomplet active imunologic la copilul de 6-12 luni... formarea lor este dictata de caractere transmise ereditar,prin genele alele situate pe doi cromozomi adiacenti(unul patern si unul matern)-cate o grupa pe fiecare cromozom... grupa sanguina e transmisa ereditar- adica de la parinti, Adam nu e tatal Evei sinteza lor incepe in luna a 3-a a vietii uterine- Eva nu a trecut prin viata intrauterina ca sa sintetizeze aglutinogenele.(deci nu le are...aceste aglutinogenele a capatat in timp rasa umana) adica nu poate fi incadrat in nici o grupa sanguina din sistemul AOB. Nestiintific ti au mai explicat si altii dar te ai facut ca nu vezi posturile lor: dak a fost facuta din coasta lui Adam de ce nu e la fel ca Adam(pt ca Dumnezeu a facut o diferita de Adam/si la aspect si la grupa sanguina si la mai multe lucruri).Clar? Last edited by dr.constantin; 06.03.2010 at 17:56:38. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre transfuzia de sange | Mirela0110 | Generalitati | 29 | 02.10.2016 11:52:19 |
Donati sange! | Dia20_diana | Umanitare | 77 | 08.07.2016 09:04:10 |
Doneaza sange ! | Meritoriu | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 17.01.2012 19:03:41 |
Despre picaturile de sange varsate de IisusHristos | Daneza | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 07.12.2007 12:25:41 |
|