![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Topcat,spui ca stiinta este singurul limbaj universal care poate explica universul interior si exterior.
Pana acum mie nu mi-a explicat (sau poate nu sunt in cunostinta de cauza si aici ma poti corecta tu) nici macar fenomenul de clarviziune. PS:Te rog sa nu incepi sa ma iei in ras,pentru ca atunci o sa am dubii in privinta deschiderii pe care sper ca o ai. Personal am cunoscut nu doar un astfel de om si te asigur ca fenomenul exista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intre timp poti sa citesti "lectii de vrajitorie" aparuta la humanitas. Evident nu are nicio legatura cu vrajitoria ci doar explica unele puteri "paranormale". Ce anume au facut acele persoane sa te convinga de puterile lor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Printre ei sunt si multi sarlatani,insa,exista intr-adevar acel segment ale caror capacitati extrasenzoriale remarcabile nu pot fi ignorate. Nu i-am intrebat niciodata daca ar dori sa sa se spupuna precum cobaii unor experimente.Banuiesc ca daca ar fi considerat ca ar avea vreun rost ar fi facut-o. Ce au facut sa ma convinga?Pai,pe mine chiar nu prea ma mai surprind prea tare astfel de lucruri,le gasesc absolut naturale,dar,probabil pe voi v-ar fi socat sa intalniti persoane care,desi v-au vazut pentru prima oara in viata sa va spuna lucruri despre voi pe care nici poate mama voastra nu le stie,lucruri de taina ale fiintei voastre.Sau lucruri ce aveau sa se petreaca in viitor si care s-au confirmat fiind ca atare.(Si nu vorbim de ghicit in carti,bobi sau mai stiu eu ce,ci de clarviziune pura!) Nu am cunoscut doar o singura astfel de persoana.Printre ei exista si anumiti preoti,vazatori cu duhul,dupa cum ii numesc crestinii. Sunt foarte multe lucruri de discutat pe astfel de teme,dar ma tem ca aici nu este neaparat locul ideal pentru astfel de detalieri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era vorba de aberatia ca pacatele se transmit GENETIC sau mai stiu eu prin ce canale de comunicatii subtile intre generatii si care pot duce la boli cauzate exclusiv de pacat. Dar de ce sa iei bunele si relele fara un simt critic? E educativ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca si prietenul Boca avea regiunea aceasta mult dezvoltata, ii intelegea foarte bine pe oamenii din jurul sau, dar ingimfarea (si necunoasterea cauzelor acestor calitati) l-a dus pina acolo incit sa-si dea cu parerea despre numarul de gene de la oameni si alte informatii pur stiintifice, care pot fi aflate doar prin studiu stiintific si cu care, bineinteles, a dat-o in bara. Pentru ca, repet, credinta nu e izvor de cunoastere. Chiar daca un clarvazator iti va spune ce ai mincat azi de dimineata (probabil ca la spalat ti-a scapat o bucata de mac pe barbie), nu-ti va putea spune niciodata numarul craterelor de pe fata nevazuta a Lunii fara sa consulte o lucrare de specialitate. Un clarvazator se foloseste numai de simturile aparute evolutiv. Oricum, daca ati observat, din aceeasi prezentare, sufletul, in care, nu-i asa, sta simtul moral al omului, functioneaza pe baza de electricitate :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa fuctioneaza mintea umana. Daca iti spun ca ai avut ceva probleme in viata (de parca e cineva care nu a avut) mintea ta o sa caute sa-si aminteasca ce probleme ai avut. Important e sa spun chestii suficient de generale si mintea ta face toata treaba in continuare. In plus, cand vezi o persoana poti sa-ti faci o imagine destul de corecta despre ea. Nu e intotdeauna corect dar precizia e destul de buna. Limbajul corpului te tradeaza daca cineva stie sa te citeasca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar,oricat de perspicace ar fi cineva,ma indoiesc ca poate citi in detaliile comportamentale ale omului din fata,intr-asa fel incat sa ii descrie cu lux de amanunte evenimente,persoane cu care a interferat sau urmeaza sa o faca,locuri etc. Cum explicati aceste lucruri? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt psihologi deghizati care se afla de multe ori in camerele de ancheta,unde criminali extraordinar de abili sunt chestionati.Astfel pot urmari toate aceste detalii minutioase si ajuta la desfasurarea anchetei. Insa,este ceva total diferit de ceea ce am descris eu mai sus,crede-ma. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|