Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2009, 12:17:47
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Draga frate Zaharia, nu intentionez sa transform topicul asta in circ, asa ca iti voi scrie doar cateva cuvinte. Te asigur ca am proprietatea termenilor si sunt constienta ce inseamna toata cuvintele pe care le folosesc in postarile mele. Daca dumneata le percepi gresit, problema nu mai tine de emitator (eu), ci de receptor (dumneata).
Cat despre apartenenta fie la calea lumeasca, fie la cea a lui Hristos, nu cred ca esti dumneata in masura sa judeci. Eu am fost sincera si ti-am marturisit cam pe unde la "plasez". Judecatile pe care le-ai emis plecand de la afirmatiile mele iti contureaza oarecum un profil de depozitar al adevarului absolut, un fel de lup moralist care corijeaza pe ici pe colo "scaparile" neofitilor.
Ei bine, draga frate, eu iti multumesc pentru sfaturi, imi cer iertare daca te-am jignit cumva insa iti marturisesc sincer ca de puncte-punctele alea urmate de cuvantul crestina tot ma simt lezata. Asa oi fi eu, mai sensibila, insa nu vad de ce m-as schimba asa cum imi recomanzi dumneata.

Doamne ajuta!
Iarta-ma, esti dragalasa si ai inca o forma de inocenta tirzie adica matura. M-ai facut sa zimbesc !,, Fie tie dupa cuvintul tau"!. Iarta-ma pt. simplul motiv ca nu suntem identici si ca doar ne asemanam !
Ceea ce-ti spun este parerea mea sincera fara vreun gind ascuns de ridiculizare !
Sa fi binecuvintata !

Last edited by zaharia_2009; 23.09.2009 at 12:19:49.
Reply With Quote
Vechi 23.09.2009, 12:26:19
zaharia_2009's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de luchian Vezi mesajul
Sper ca maturitatea ce-mi lipseste sa fie inlocuita cu simplitatea sau inocenta.
Nu-mi permit sa postez chestiuni universale , ci doar personale.
Nu ridic la rang de virtute nimic, ci doar sunt intamplari si reactii din viata unuia care se intituleaza crestin.
Desi lasi asa, un discret iz de ironie o accept si chiar mai mult apreciez si spun ca este spre lauda ta ,bunul simt de care dai dovada si atitudinea rezervata . Dupa parerea mea,atitudinea este meritorie !
Sa fi binecuvintat si bunul D.zeu sa te intareasca in buna vietuire !
Reply With Quote
Vechi 23.09.2009, 12:36:20
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Omenia nu-i o haina pe care trebuie sa o imbraci doar in anumite situatii. Trebuie sa o porti neincetat. E adevarat ca sunt situatii in care ti se pare ca-i prea "cald" afara si trebuie data jos. Prefer sa "transpir" dar sa raman om de omenie.
Reply With Quote
Vechi 23.09.2009, 12:43:30
zaharia_2009's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Omenia nu-i o haina pe care trebuie sa o imbraci doar in anumite situatii. Trebuie sa o porti neincetat. E adevarat ca sunt situatii in care ti se pare ca-i prea "cald" afara si trebuie data jos. Prefer sa "transpir" dar sa raman om de omenie.

Costele... costele... esti sagalnic ! dar folositor ! Fara mustrari sincere...ne-am mai rataci !
Pace si bucurie !
Reply With Quote
Vechi 23.09.2009, 15:13:21
luchian
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Desi lasi asa, un discret iz de ironie o accept si chiar mai mult apreciez si spun ca este spre lauda ta ,bunul simt de care dai dovada si atitudinea rezervata . Dupa parerea mea,atitudinea este meritorie !
Sa fi binecuvintat si bunul D.zeu sa te intareasca in buna vietuire !
Asemenea.....!
Reply With Quote
Vechi 24.09.2009, 10:53:06
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit tamponari in trafic

va multumesc ca m-ati facut sa zambesc citindu-va... :) parca sunteti in trafic la volan si va "taiati fata" unii altora incercand care mai de care sa ajungeti mai repede la punctul terminus numit "bunul crestin"
sa-mi fie cu iertare, n-am vrut sa supar sau sa jignesc pe nimeni si nici macar ironica nu sunt, chiar zambesc de aici din spatele monitorului privindu-va cu ochii mintii
considerati-ma pietonul care asteapta rabdator la o trecere de pietoni nesemaforizata sa opreasca masinile sa ajunga si el pe partea celalata a drumului...
si pentru ca in momentul in care va scriu e dimineata permiteti-mi sa va urez cu drag buna dimineata si sa aveti o zi frumoasa
Domnul sa ne binecuvanteze!

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 22:41:19
adimirea
Guest

Implicit

Nu mi se pare ca 'pacatele la volan' isi merita o categorie aparte. Daca ar fi asa atunci ar trebui deschise inca 1000 de fire de discutie, care vor vorbi despre numai cateva pacate; mania, rautatea, egoismul, lipsa de intelepciune, violenta verbala sau fizica...
Iar faptul ca esti la volan sau in parc sau acasa sau oriunde, nu schimba prea mult datele problemei.

In alta ordine de idei si putin in afara discutiei, cati dintre cei care au masini, mai ales in Bucuresti, chiar au nevoie de ele? Sa fie aceasta masina o necesitate? Sau este mai mult asa o obisnuinta 'barbateasca' ca atunci cand ajunge respectivul la o anumita varsta, sa isi ia masina?

Eu cred ca majoritatea oamenilor ar putea foarte bine mai ales in capitala sa se descurce perfect fara masina, si ar face si economii mari. Plus ca ajungi de vreo 3 ori mai repede la destinatie cu metroul decat cu masina.

Si sper sa nu para putin fortat, dar Iisus n-a venit cu cine stie ce super trasura model anul 0 in Ierusalim...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pacatele straine Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 20 10.01.2013 12:04:33
Ma urmaresc pacatele! skicolour Pocainta 38 20.01.2011 09:24:56
PACATELE SUBTILE ALE SEC XXI cozia Generalitati 43 20.10.2009 20:08:14
PACATELE ancah Pocainta 24 24.09.2008 14:04:20
Pacatele nespovedite cod_gabriel Impartasania (Taina Euharistiei) 11 03.10.2007 21:48:33