Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2009, 13:06:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina87 Vezi mesajul
am o mama deosebita,speciala si sunt foarte mandra de ea si nu conteaza gandurile negre ale nimanui.bravo mami.te iubesc!!!!
Nu are nimeni gânduri negre.Să privim cu ochi curați toate câte ni se întâmplă căci judecata lui Dumnezeu nu seamănă cu a noastră a oamenilor.
Toată lumea o iubește pe mama ta,iar noi cu atât mai mult căci am cunoscut-o.Să fiți binecuvântate.Să aducem mulțumire lui Dumnezeu și pentru necazuri,ispite și încercări.Fără ele nu ne putem mântui.
Vechi 25.09.2009, 17:19:10
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!

Ce bucurie sa vad ca incet, incet ne reasezam firea sub mana ocrotitoare a Lui si, cuminti, participam la implinirea acestui minunat mesaj divin:

"Luca 2.13-14: Si deodata s-a vazut, impreuna cu ingerul, multime de oaste cereasca, laudand pe Dumnezeu si zicand: Slava intru cei de sus lui Dumnezeu, si pe pamant pace, intre oameni bunavoire!"

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Vechi 26.09.2009, 12:02:33
dorinastoica14
Guest

Implicit

Părintele Adrian a făcut o colectă de la credincioșii din parohia dumnealui și m-a învitat(pe mine nevrednica care nimic bun n-am lucrat) să mergem la Târgu -Bujor unde părintele va încerca să ia legătura cu părintele paroh din localitate.
Pace și gânduri bune.
Vechi 26.09.2009, 12:16:02
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Părintele Adrian a făcut o colectă de la credincioșii din parohia dumnealui și m-a învitat(pe mine nevrednica care nimic bun n-am lucrat) să mergem la Târgu -Bujor unde părintele va încerca să ia legătura cu părintele paroh din localitate.
Pace și gânduri bune.

Ma bucura mult sa aud, asta inseamna un mare pas inainte!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46