![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]()
Am fost si eu la o inmormantare la catolici,dar in Germania.Ceea ce m-a frapat a fost ca in loc sa fie oficiata de barbat a fost oficiata de femeie(popeasa ca nici nu stiu cum sa le denumesc).Nu vrea sa fiu intelesa gresit,nu am nimic cu religia catolica dar nu mi-a placut deloc.Ma uitam si eu pe pereti si ma gandeam la biserica noastra.
Ce bine ca sunt ortodoxa!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai inseamna ca nu erau catolici adevarati in comuniune cu Roma, romano-catolicii nu accepta hirotonia femeilor. Sunt unele grupuri si in Europa si in SUA care se dau, chiar se intituleaza, catolici, si incearca sa imite ritualul catolic, dar sunt pe dinafara bisericii catolice. Sunt de fapt un fel de neoprotestanti. |
|
||||
|
||||
![]()
Vreau sa va spun ca asa a facut si popeasa.A avut inbracamintea tot asa ca si catolicii,si isi fac cruce invers de cum o facem noi.Si la groapa se inchina exact cum fac la carolici.Nu am reusit sa inteleg,dar am fost dezamagita.V-am spus nu vreau sa supar pe nimeni dar asa a fost.
|
||||
|
||||
![]()
Doresc si eu de multe ori sa ma duc la biserica. In Romania de cate ori mergeam in oras intram in biserica sa fac o scurta rugaciune. De multe ori daca treceam de doua ori pe zii prin oras poate de doua ori ma opream in biserica.
Evident ca asa am dorit sa pot face si cind am venit aici unde stau. Din pacate cea mai aproape biserica ortodoxa de mine este la aprox. 100 km. Sint biserici peste tot, dar de religii ce nu am auzit in viata mea pina cind am sosit aici. Dorinta de a merge in biserica ma impins sa accept invitatia altora din alte religii: adventisti, penticostali, baptisti, iahovisti, etc. M-am gindit, in fond si la urma urmei casa lui Dumnezeu te primeste oriunde indiferent ce nume poarta. Eu cred ca sint multi credinciosi cu adevarat si in religiile astea si o data isi vor gasii ei calea adevarat. Asa cum m-am rugat eu ca Tatal sa-mi areata calea tot asa o vor vedea si altii. Nu m-am simtit bine la inceput, e normal, cum spunea cineva pe forum, parca eram la teatru, dar Dumnezeu m-a primit la el, si mi-a deschis ochii. Am reusit sa vad greselile , si nu judec doar le iau in socoteala ca sa stiu pe ce cale sa o iau. Nu trebuie sa judecam dar e bine sa vedem si sa cerem intelepciune de la Tatal nostru ca El sa ne arate cum sa ne ferim de ce nu-i bine si cum sa alegem binele, pentru mantuirea noastra.Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
am fost de curand la inmormantarea unei rude care era din ''oastea domnului'',la priveghi aveau cativa ''pastori''care le mergeu gura intruna .nu s a comparat deloc cu o slujba efectuata de un preot ortodox , si nici nu am simtit deloc ceva sfant in tot ceea ce ''predicau ''ei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe cand un preot, vb din Biblie, dar in acelasi timp da si sfaturi pe care crestinul trebuie sa le urmeze pt a fi mantuit... Predicile NP le asculti ca pe niste povesti, pt ca nu te misca sufleteste, si sunt de asa natura...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că avem de-a face iarăși cu o confuzie. "Oastea Domnului" nu este o adunare NP, ci o mișcare în cadrul Bisericii Ortodoxe Române.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am fost la Parintele Proclu | andmih | Generalitati | 29 | 21.01.2013 18:31:34 |
Unde a fost raiul? | partenie | Din Vechiul Testament | 19 | 27.10.2009 15:07:20 |
Am fost la Parintele Proclu | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.12.2008 08:45:31 |
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT | Laurentiu | Generalitati | 8 | 18.08.2007 13:03:42 |
|