![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ceau carine. sper sa nu te superi ca mi-am permis sa-ti trimit acest mesaj. sunt noua pe acest forum si am citit mesajele tale si inclusiv altele de pe acest forum.
vreau sa-ti spun ca eu sunt casatorita cu un musulman de 2 ani si nimic din ceea ce am citit aici nu este adevarat. este adevarat ca tine la religia lui si nu a fost de acord sa treaca la religia ortodoxa insa nu m-a obligat sa trec la religia lui. am gasit pe acest forum multe afirmatii care nu sunt chiar juste. si cred ca sunteti de acord cu mine ca nu exista nici o padure fara uscaciuni. dupa parerea mea nu trebuie sa fie musulman ca sa fie un om rau. oameni rai exista peste tot . la fel este si cu oamenii buni. daca m-as naste intr-o alta viata nu as schimba nimic din viata pe care o am acum. daca ascultam de toti prietenii care mi-au bagat in cap numai lucruri rele si care imi spuneau la fel numai lucruri rele despre musulmani si religia lor as fi renuntat probabil ca tine si m-as fi despartit de el iti doresc mult noroc si fericire monique |
|
|||
|
|||
![]()
Daca-i confortabil la tine in familie asta nu inseamna ca este confortabil si in restul familiilor mixte. S-a umplut tara de romance parasite si copii fara tati. Nu mai zic de copii ! Acestia, disputati de cele doua culturi, au ajuns....!
Pt noi, crestinii-ortodocsi, se pune problema mantuirii. Toate crestinele casatorite cu musulmani nu se pot impartasi ! Nu merg explicatiile de genul : "fiecare isi tine religia","sarbatorim toate sarbatorile, crestine si musulmane", etc. Ecumenismul nu te mantuieste ! Adica jumatatea de masura ! Nici un crestin normal la minte, autentic, nu-i uraste pe muslumani, dar religia lor genereaza probleme ! Hai sa enumeram cateva arhicunoscute generate de religie, prin dogma: 1. Au un "standard" net inferior pentru femei. 2. Sinucigasii ! Au fost inventati in evul mediu timpuriu chiar de catre clerul islamic, pt a asigura linia in lupta pt putere dupa moarte lui Mohamed. 3. Au dublu standard de morala - unul pentru ai lor , altul pentru necredinciosi. Acesta din urma este cumplit, caci le permite cam orice... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si vezi in jur? acum fii corect...suntem mai buni????asa zici tu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oameni buni, NU se pune problema de fel sa-i iubim cu cele lumesti ale lor! Se pune problema sa-i iubim FARA cele lumesti ale lor ! Se mai pune problema ca aceste femei, odata casatorite, nu se vor mai putea impartasi ! Si noi tb sa le spunem. Atat ! Noi nu putem abandona dogmele crestine pentru poftele unor femei ! Mai ramane sa citesc pe aici nebunia vreune ciudate care ajunge sa-si marturiseasca inchipuirea, ca ei i-a dat Dumnezeu un musulman ca sa nu se imparatseasca cateva decenii ! Bun, ele spun ca s-au indragostit ! Sa-si asume raspunderea si sa nu mai ofere sau sa ne ceara solutii ecumeniste pt confortul lor psihologic pe un forum crestin ortodox ! Respectati credinta celorlalti ! Last edited by IonelS; 02.08.2010 at 20:01:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oricine are voie la sfaturi,...sa le ceara...nu te mai crede marele credincios ca nu esti... . si sa-mi zici si mie unde e locul cu barbati crestin-ortodocsi...ca eu nici cu ochelari nu-i vad... vad doar niste infumurati, cu multa mandrie si multa multa vorbarie...dar concret...nimic ! cati barbati sunt fideli si reusesc sa aiba o viata crestineasca cu sotia lor? nu mai vorbi discutii...ca si sa te faci ca nu vezi...tot faradelege este! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce vedeti sunt barbati ai lumii...Nu-s crestini si se comporta ca atare. Noi discutam aici in termeni de mantuire. Hristos nu s-a rastignit ca sa ne dea juma de credinta sau numai ce avem noi chef sa respectam. Toate aceste femei, care s-au indragostit de musulmani, se pot impartasi daca reusesc sa-i converteasca pe musulmani. Atat ! Noi nu discutam aici daca Ali este mai bun ca Mitica cel fara de Dumnezeu, de pe cheiul Dambovitei, sau mai rau. Avem o lege intreaga, lasata de Hristos, fiu al lui Dumnezeu...O respectati sau nu, dar n-o schimbati, caci nici o femeie n-a reusit sminteala asta 2000 de ani ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vorbim de mantuire...dar suntem ingusti , cruzi, rasisti, rai si mandri...de numai, numai... aha...deci...ceea ce se vede cu ochiul liber sunt barbati ai lumii...restul ii gasesc in biserica si la manastire... pai si in familie???in preamarita familie crestina...cine a mai ramas? ce usor vorbesti dumintale de a te indragosti...am o curiozitate?...cati ani lumina ai? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 20:01:17 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
casatoria crestin-musulman | ellysgiulia | Despre Vecernie | 254 | 15.10.2010 18:42:44 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
|