![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Parintele M. ,de la bisericutza, unde am inceput sa merg de la priveghiul mamei celui mai bun prieten al sotului meu , este un om deosebit ! Schimband doar cateva cuvinte cu sotul meu a vazut ca el are un suflet bun ,dar ca este ratacit de multi ani ...asa a inceput drumul greu spre botezul sotului meu,drum care sper sa se termine cu savarsirea botezului ! sotul meu : preotii ortodoxi iau bani,multi bani pentru serviciile lor !
Parintele M: atunci cand te vei hotari eu personal te voi boteza ,si eu personal va voi cununa ! inca mai exista preoti care isi fac meseria (slujba in biserica ) si nu pleaca apoi acasa ,ci stau si discuta cu cei ce au nevoie ,sunt preotii care au har de la D-zeu ! inca mai exista speranta ,atata timp cat mai exista asemenea persoane !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Recent am citit o carte care mi-a placut foarte mult "Viata cuviosului Teofil, cel nebun pentru Hristos"..aici si in alte carti despre vietile celor nebuni pentru Hristos am descoperit ca nu trebuie sa judecam oamenii, pentru ca nu le stim intentiile si nu stim nici judecatile Domnului..
Poate ca acel calugar care a smintit atat de mult prin atitudinea lui isi dorea sa fie defaimat, prin asta capatand smerenia.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul misionar | Anamaria_anca | Preotul | 10 | 04.05.2015 11:29:51 |
preotul fumator | Hartford | Preotul | 99 | 16.03.2011 20:54:21 |
Preotul de mir | idealist | Preotul | 9 | 22.07.2010 23:44:41 |
preotul | madalinutza | Preotul | 5 | 06.05.2009 17:33:05 |
preotul | verona | Din Noul Testament | 4 | 10.09.2008 22:30:58 |