![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua tuturor celor de pe forum.
As dori sa solicit aici un ajutor pentru familia Dumintrescu. Daca punem mana de la mana poate reusim sa-i ajutam sa cumpere o masina de spalat. Este chinuitor pentru Iuliana, mama copiilor, sa spele la mana cu apa rece. Vara nu este o problema asa de mare, dar iarna este de-a dreptul chinuitor. Si ca sa speli la mana hainutele a 3 copii plus 2 adulti e un chin destul de mare. In plus hainele se usuca mai greu iarna daca nu sunt scurse foarte bine. Conditiile in care locuieste aceasta familie sunt destul de vitrege. Daca am da fiecare o suma modica poate reusim sa facem un bine. Sper din toata inima sa ii putem ajuta. Daca as putea le-as cumpara eu una, dar din nefericire,nu imi permit acest lucru. Datele lor sunt trecute pe acest forum. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Transmit aici multumiri din partea familiei Dumitrescu pentru persoana anonima care i-a ajutat la un moment dat
"multumim din suflet domnului anonim sau doamnei anonim multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute" |
|
|||
|
|||
![]()
cam cat ar costa o masina de spalat?
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca intre 8 si 12 milioane (intre 800 si 1200 RON). A mea a costat cam 11 milioane acu' 18 luni.
Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de informatii, Bogdan. Eu ma gandisem ca ar fi pe undeva la vreo 4 mil., ca nu cred ca e cazul sa se "arunce" la una prea desteapta sau de ultima generatie. In fine, eu o sa pun ceva la masina asta, si poate mai sunt si altii care doresc sa dea o mana de ajutor acestei mamici harnice, si la randul ei darnica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca familia dumitrescu nu mai poate scrie pe acest forum, lucru deja stiut, va aduc multumire in numele lor, tuturor celor care sunt dornici sa le intinda o mana de ajutor. In acest fel, cu voia si mila Lui Dumnezeu, poate vor reusi sa intre in iarna cu masina de spalat.
Contul si datele lor sunt trecute pe forum. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Anita, mi se pare o idee buna.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|