![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
va multumesc pentru raspunsurile voastre foarte pertinente,astazi gandindu-ma la intrebarea asta mi-a venit si un raspuns ..........acela ca de fapt oamenii nu se iubesc intre ei neconditionat ci ca asa se face,asa se obisnuieste intre barabti si femei....sa traiasca impreuna.....
stiu, vor fi multi care vor incerca sa vina cu argumente ca exista iubire,bla,bla,eu una nu am vazut decat cupluri care se inteleg.nu care se iubesc.sau familii care se inteleg.dar nu iubire. am vazut parinti,preoti,calugari care " iubesc",adica au iubire de la Dumnezeu ca dar al nevointelor,atat. insa...unii oameni au ajuns sa se mandreasca ca sunt "iubiti",e normal? iubirea a devenit ceva fff pretios,ceva greu accesibil? voi iubiti? oare ma insel eu??? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? | florin.oltean75 | Generalitati | 3 | 22.02.2012 20:28:10 |
Dumnezeu iubeste neconditionat? | antoniap | Generalitati | 29 | 26.06.2011 21:44:49 |
am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta | istina | Intamplari adevarate | 31 | 04.03.2011 21:35:29 |
Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 08.10.2010 23:32:57 |
|