![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si tot aici,citind alte postari,scrise de altii,daca Mahomed a fost trimisul lui Dumnezeu (ISUS HRISTOS ESTE DUMNEZEU),se poate sti daca invatatura sa ( cea adusa de Mahomed),CONTINE PORUNCILE MINTUITORULUI.Daca le contine este trimisul lui Dumnezeu,daca nu le contine,nu este trimisul Sau.Si pot sa stie aceia care cunosc Coranul,caci multi doar au ...auzit. PS:e doar o parere personala (nu cunosc Coranul) Amin. Last edited by archanghel; 04.10.2009 at 15:09:36. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Islamismul o recunoaste intr-o masura oarecare pe Maica Domnului, insa doar intro mica masura, direct proportionala cu cinstea pe care musulmanii sunt educati s-o acorde femeilor lor. Adica mai deloc ! Sa nu ne imbatam cu apa rece.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Noi?, in Romania? cinstim femeia asa cum o cinstim pe Maica domnului?..tu cred ca visezi. Musulmanii nu-si cinstesc femeile? Tu ce faci cu femeia ta?..o trimiti cu rata la munca de dimineata pina seara, ei o tin ca pe o doamna, ACASA, sa foaca DOAR de mincare si CURAT si sa aibe grija CUM TREBUIE de copii! Oare ne apropiem noi cit de cit de aceste standarte? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care standarde, bre ? A ?
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Femeia, o sa te insele, insceneaza ca ai batut-o, te da afara in chiloti cu politia, pe strazi, asa vre-o 2-3 ani ca sa te racoresti si sa locuiesti cu parintii , dupa care ea isi baga amantul in casa TA, iti cere pensie de sotie, pensie alimentara pentru copii( si nu 2-3 lei ci mai mult de jumatate din salariu), iti ia afacerea daca ai vre-una, sau ti-o lasa daca e falimentara si-ti ia casa TOATA...si asta cu tot suportul legislativ al statului care o considera o victima ABSOLUT NEVINOVATA. ...hmmm, acum ca te-am informat...parca legea lor Sharia, incepi dragule sa o vezi cu alte standarde"...bolovani nici mici nici mari zici?...nu ai tu nici o idee care-i plata traiului in democratie..de ce crezi ca tinerii prefera sa aibe relatii scurte de CEL MULT 6 LUNI( stii oare care-i cuvintul cheie aici) ghici ?...mai vrei povesti cu totul adevarate?...mai vorbim! ..avind cunostinta de aceste legi diabolice complet sinistre..de ce oare crezi ca barbatii unor femei stau la masa si nu spun nici pis, tac chitic in banca lor si fug la slujbe de 12 ore/zi?...in timp ce ele fac pe mironositele, insa stiu ca SUNT IN CONTROL TOTAL Last edited by andreicozia; 14.07.2010 at 22:56:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din cate stiu eu munca remunerata nu este interzisa pentru femei, Dumnezeu nu a interzis femeilor sa munceasca (adica sa aiba un loc de munca platit) si sa aiba grija doar de copii, sa faca curat si de mancare...Si la fel, Dumnezeu nu a interzis femeilor sa mearga la scoala... Ceea ce fac sau cum sunt tinute femeile musulmane nu inseamna ca sunt si standarde demne de urmat sau de luat ca exemplu... Printre musulmani pot fi si oameni pe care sa te poti baza, oameni respectuosi si care nu sunt fanatici, dar sunt cam rari... Oricum orice padure are uscaturile ei, dar nu spune ca a tine femeia acasa este un standard...Femeile nu sunt obligate sa munceasca, dar nici nu li se interzice asta... Ce ar trebui sa faca o femeie care ramane vaduva si care mai are si copii de crescut daca in timpul casatoriei nu a muncit deloc? Ar trebui sa stea acasa sau sa munceasca ca sa aiba cu ce sa isi creasca si sa isi ingrijeasca copiii???? |
|
|
||||
|
||||
|
Islamul nu poate aduce mai mult, caci ei spun ca Fecioara Maria nu a purtat in pantece pe Fiul lui Dumnezeu, ci un profet pe nume Iisus.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfanta Maria Egipteanca | costel | Diverse Sarbatori | 14 | 21.04.2013 00:12:19 |
| Sfanta Maria Magdalena | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 22.07.2010 11:07:47 |
| Sfanta Fecioara Maria | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 62 | 15.02.2010 01:44:33 |
| Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 22.03.2007 00:10:33 |
|
|