![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=ghemis;171543] Nu stiu daca este timpul (nu m-am gindit nici o data la asa ceva)trecut sau in ,,pirg" dar pt. ca te-ai ,,aratat " raspund cu aceiasi masura : ma numesc Zaharia Gabriel ,sunt frate masculin ,si regret ca am intretinut o neintelegere.Iertati-ma fratilor !
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=zaharia_2009;171629]
Citat:
![]() Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=AndruscaCIM;171731]
Citat:
Sa ai o zi cu pace ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Off topic: Referitor la subiectul " limba noastra romaneasca" nu stiu sa-ti zic ce limbaj prefer, dar cu siguranta imi plac si neologismele si exprimarea pretentioasa si arhaismele si cuvintele inventate de mine...dar in acelasi timp incerc sa nu fac greseli, cam asta e ideea de baza si in egala masura sa ma corectez in caz ca gresesc ![]() O zi frumoasa! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ai o zi cu aceiasi pace binecuvintata ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() O zi binecuvantata! |
|
||||
|
||||
![]()
pt linistea
"foarte frumos marimira" Multumesc linistea, dar poate te-ai mai gandit la "oportunitatea" cu psihologul ?
|
||||
|
||||
![]()
Simona Marilena, ai (si nu numai tu) de tras o invatatura din versurile acestui cantecel - http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I
|
||||
|
||||
![]()
Draga Simona, tu esti mai fericita decat noi si totusi te
plangi. Ai cerut IUBIT si ti s-a dat IUBIRE. Dumnezeu da, nu ceea ce ceri, ci ceea ce iti este de folos. Cati dintre noi n-au avut iubiti, iubite, dar n-au avut iubire. Cel mai important e sa ai iubire. Iubirea neconditionata e cea adevarata, si tu o ai. Nu conteaza daca el o merita sau nu. Bucura-te de ea. Ce faci cu aceasta IUBIRE, de-acum e numai optiunea ta.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=zaharia_2009;171629]He,he am luat o mica teapa.E vina mea ca nu am urmarit mai atent topic-urile tale si nici la biografia ta nu m-am uitat.Si eu i-mi cer iertare pentru neintelegerea creata.O seara binecuvantata frate Zaharia
|
|