![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Citesc o carte f.delicata, de Oriana Fallaci, o scrisoare catre un copil nenascut. Superb.
Acolo am gasit niste idei care m-au pus si pe mine pe ganduri: - Dumnezeu este vazut ca barbat (Tata si nu Mama) - a creat mai intai barbat - a trimis pe pamant Fiu si nu Fiica - femeia este aia pacatoasa, rea, si mai nu stiu cum, facuta pentru barbat si distractia lui - barbatul are acces la toate, femeia nu Concluzia: lume de barbat, facuta de barbat, pentru barbat De ce oare? De ce nu este Dumnezeu femeie in fond? De ce este prezentat ca barbat batran si nu ca femeie? In lume f.adesea, in multe tari si religii nu se doresc fete. Toti vor sa aibe numai baieti. De ce? In fine multe femei isi doresc ele sa fi fost/sa fie baiat/barbat. Si eu ma gandesc adesea ca era poate mai bine sa fiu baiat, sa nu am probleme femeiesti, sa fiu tratata altfel, sa fiu mai puternica etc. Da, barbatii au razboiul, dar nu toti si nu obligatoriu. Ganduri, intrebari. Voi barbatii v-ati fi dorit sa fiti femei? V-ar place/fi placut? Last edited by sophia; 09.10.2009 at 23:43:37. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cercel la barbati | MihaiMihai | Intrebari utilizatori | 78 | 14.01.2013 16:16:56 |
Nasii de cununie pot fi doi barbati? | pitulicea | Nunta | 8 | 05.09.2010 13:08:31 |
Barbati se pricem la magie | mehiel | Vrajitoria | 6 | 21.10.2008 11:43:11 |
|