![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei,ca sa nu credeti ca va las in coada de peste cu discutia,trebuie sa plec cu ceva treburi.Mai povestim mai pe seara sau maine!
O zi frumoasa sa aveti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ID="Intelligent" Design |
|
||||
|
||||
![]()
Ce-mi place mie de Topcat! Se mira el cum de renumiti medici din SUA nu au gasit explicatia, cand evolutionismul lui explica tare clar! :) Poate ar trebui ca acei medici sa primeasca lectii de la Topcat! Poate ca acolo nu isi va raci gura degeaba, ca aici!
![]() iarta-ma daca te-am suparat, Topcat, dar m-a amuzat foarte tare interventia ta!
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca fac si eu ceva util :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi fost o minune, intradevar, daca ar fi pierdut jumatate de creier cind era mai mare. |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ai vazut clipul cu stirea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am citit si iti recomand si tie sa citesti "Maini inzestrate" si "Gandeste Cutezator" Ben Carson a reusit sa faca prima operatie reusita de separare a unor gemeni siamezi. Tot Ben Carson a facut si probabil inca face operatii de hemisferectomie .O astfel de operatie consta in extirparea unei jumatati din creierul pacientului, care a fost afectat de o tumoare . In mod miraculos,pacientul poate avea orice varsta,iar in urma operatiei va constata ca nu a uitat nimic din trecutul sau,deoarece cealalta jumatate de creier a preluat functiile de la cea extirpata. In urma unor miracole in alte tipuri de operatii pe creier , dl doctor s-a convins ca exista DUMNEZEU si ca ii asculta rugaciunile,ajutandu-l in ceea ce este esential pentru supravietuirea pacientilor,adica reusita operatiei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-am rugat, si va rog din nou, sa va insotiti linkurile de o mica explicatie, anume ce nu reuseste stiinta sa explice. |
|
||||
|
||||
![]()
O sa caut.Chiar sunt curioasa.Multumesc!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre parapsihologie......si alte fenomene ,,energetice'' | Seraphim7 | Generalitati | 64 | 25.07.2021 10:41:29 |
Mai domol cu stiinta | heorhe | Teologie si Stiinta | 24 | 18.07.2011 23:38:30 |
,,Fenomene Stranii ”-real sau serial? | victortiti89 | Generalitati | 2 | 13.05.2011 10:49:18 |
Stiinta si tehnologia | Delirul | Generalitati | 16 | 24.02.2010 13:49:43 |
|