Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2009, 16:36:23
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Wink

Bine, asta e optiunea fiecarei femei in parte. Nu am spus ca rimelul ar trebui sa nu lipseasca de pe fata femeii crestine, dar e exagerat de acum sa se ajunga la tinuta ideala a femeii crestine in vederea neispitirii barbatului. Pe mine nu ma intereseaza ispitele barbatilor, pentru ca ele nu au nici o noima, ei se uita si cauta ispitele atat in femeile imbracate neadecvat cat si in cele imbracate pana in gat.

Notiunile de natural si simplu mi le stabilesc eu, asa cum ni le stabilim practic fiecare dintre noi.

Fiecare cu gusturile lui, dar nici sa exageram de acum, cum cei care se imbraca la panarama constituie prototipul crestinului induhovnicit. Daca e sa dezbatem tinuta barbatului crestin induhovnicit "care le pune pe cele duhovnicesti in fata celor lumesti", sa avem pardon dar putea sa scrie la Biblie ca partenerul ideal este cel cu pantaloni de arlechin si stransi punga de brau, barba explodata, parul slinos si prins cu un elastic crem, pantofi ca niste broaste testoase sau sandale cu soseta...ca e clar ca ramaneam mai bine nemaritata decat alaturi de un asa exemplar induhovnicit si imbracat la marea lipsa de stil =)).

Draga mea fiecare simte si intelege lucrurile in felul sau ...eu nu ma refeream la "uniforme(haine!) duhovnicesti" ci la starea duhovniceasca pe care ne-o dau rimelul si make-upul!
In orice caz nu ma intereseaza ispitele barbatilor (mi-am exprimat parerea la subiect in postarea mea din pag.3), era vorba despre cum ne simtim (sufleteste) noi femeile crestine cu look-ul ales! pana la urma si imaginea (look-ul) nostru vorbeste despre credinta noastra!
Reply With Quote
Vechi 15.10.2009, 16:50:30
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Draga mea fiecare simte si intelege lucrurile in felul sau ...eu nu ma refeream la "uniforme(haine!) duhovnicesti" ci la starea duhovniceasca pe care ne-o dau rimelul si make-upul!
In orice caz nu ma intereseaza ispitele barbatilor (mi-am exprimat parerea la subiect in postarea mea din pag.3), era vorba despre cum ne simtim (sufleteste) noi femeile crestine cu look-ul ales! pana la urma si imaginea (look-ul) nostru vorbeste despre credinta noastra!
Exact asta am spus si eu inca de la prima postare la acest subiect, fiecare simte si intelege lucrurile in felul sau.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul, capul femeii? Traditie Nunta 426 07.11.2011 19:45:03
Ispitele postului heaven Postul 17 11.03.2011 10:46:50
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Ispitele dupa spovedanie Elena78 Pocainta 8 29.10.2009 17:40:59