![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tinuta femeii trebuie sa fie decenta in general, mai ales in biserica si asta din bun simt si respect pentru ea si pentru ce reprezinta Biserica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gresit ceva....si tinuta barbatului asemenea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Citind titlul topicului de față cu "iedeal", ideal ar fi ca atunci când mergem ( cel puțin ) în Casa Domnului , să-L vedem și auzim doar pe El și să lăsăm pentru câteva ore, clipe, cele lumești . Îdeal asta ar fi ! Dar până a fi ideal e cale atât de lungă și anevoioasă și asta numai și numai din cauza noastră . Atenția distributivă n-ar mai fi pricină de am trăi cu mintea și mai ales cu sufletul cele săvârșite în Sfânta Biserică . Multe ar fi "ideal" , dar nimic nu se câștigă fără luptă și sudoare . . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Vorba aceea, teoria ca teorie, dar practica ne "omoară" ! Suntem "parazitați" de gânduri, de ispite , mai la tot pasul , dar este și un exercițiu de voință până la urmă. Cu multe am fost înzestrați , dar de puține ne folosim sau le folosim în mică măsură ( voința, răbdarea , discernământul . . . ) .
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Tiganii ne terfelesc iarasi fara mila imaginea tarii !!! | guardian knight | Generalitati | 179 | 23.07.2013 15:57:03 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|