Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2009, 18:12:28
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit De ce tulbura acesy lucru?

prooroci au fost si vor mai fi pana la sfarsitul vremurilor. nu ne indeamna Apostolul Pavel sa nu desfiintam proorocia? omul de care vorbesti, a cerut plata pt ceea ce a facut? probabil ti-a mai spus si alte lucruri privind modul cum traiesti viata. adevarul e ca trebuie sa fim atenti la ceea ce ne spun unii dintre noi. pt ca nimeni nu e inutil in economia lui Dumnezeu. unii oameni pot parea oameni, dar pot fi in realitate ingeri. (vezi cazurile din Biblie).
Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
Da, de exemplu mi-a zis ca sufar f tare dupa o anume persoana ( si mi-a descris-o).
Am intalnit-o efectiv pe strada...nu ma cunostea de nicaieri.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2009, 19:18:32
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
prooroci au fost si vor mai fi pana la sfarsitul vremurilor. nu ne indeamna Apostolul Pavel sa nu desfiintam proorocia? omul de care vorbesti, a cerut plata pt ceea ce a facut? probabil ti-a mai spus si alte lucruri privind modul cum traiesti viata. adevarul e ca trebuie sa fim atenti la ceea ce ne spun unii dintre noi. pt ca nimeni nu e inutil in economia lui Dumnezeu. unii oameni pot parea oameni, dar pot fi in realitate ingeri. (vezi cazurile din Biblie).
...sau demoni!
Reply With Quote
Vechi 16.10.2009, 20:06:51
onyx235 onyx235 is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2009
Implicit

Nu, persoana respectiva nu mi-a cerut nici un ban
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 06:50:54
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
Nu prea cred.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 15:18:41
onyx235 onyx235 is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2009
Implicit

Da, nici eu....
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools