![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pricepe ca Dumnezeu nu asteapta sa treaca vremea ca sa vada ce se va intampla in viitor. Timpul este un simplu parametru al lumii create de El. El stie ce a fost si ce va fi pentru ca este omniprezent si in timp, nu numai in spatiu. Iar unele lucruri ni le-a descoperit si noua, celor care traim deocamdata sub timp. Cu toate acestea noi ne nastem liberi sa facem ce vrem, fara nici o constrangere. Suntem chemati sa fim fii ai Lui, sa fim dumnezei asemanatori cu Creatorul nostru. Iuda a fost chemat sa fie Apostolul Sau si a ales sa fie de partea cealalta. In versetul acela insa scrie de un om care va savarsi tradarea, nu apare numele lui Iuda. Eu sunt de acord cu Parintele Galeriu care a spus ca Jertfa se putea savarsi si prin alt mod, nu numaidecat prin vanzarea lui Iuda Iscarioteanul. Inca ceva: Insusi Dumnezeu-Omul Iisus Hristos ne-a rascumparat de bunavoie, nefortat de Dumnezeu-Tatal: Ioan 10: 14. Eu sunt păstorul cel bun și cunosc pe ale Mele și ale Mele Mă cunosc pe Mine. 15. Precum Mă cunoaște Tatăl și Eu cunosc pe Tatăl. Și sufletul Îmi pun pentru oi. 16. Am și alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Și pe acelea trebuie să le aduc, și vor auzi glasul Meu și va fi o turmă și un păstor. 17. Pentru aceasta Mă iubește Tatăl, fiindcă Eu Îmi pun sufletul, ca iarăși să-l iau. 18. Nimeni nu-l ia de la Mine, ci Eu de la Mine Însumi îl pun. Putere am Eu ca să-l pun și putere am iarăși ca să-l iau. Această poruncă am primit-o de la Tatăl Meu.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apocalipsa | Gabriel-G | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 05.12.2011 21:03:32 |
Apocalipsa | gabrielazamfir | Intrebari utilizatori | 9 | 03.03.2010 16:07:36 |
Apocalipsa | IonutS | Din Noul Testament | 54 | 01.08.2009 12:05:58 |
APOCALIPSA | elyere | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 31.05.2008 23:49:27 |
APOCALIPSA | saccsiv | Generalitati | 5 | 30.03.2008 10:40:27 |
|