Citat:
În prealabil postat de Bastet
Bună ziua și mulțumesc de întîmpinare.
Nu se voia tonul meu a fi miștocăresc, era pur și simplu indignare. Iar imprecațiile nu-mi stau în stil.
Aș încerca să răspund cu bun simț dacă aș răspunde unui mesaj care nu ar atenta la drepturile cele mai de bază ale unei ființe umane. Eu spre exemplu nu vreau copii – poate mă voi gîndi în cîțiva ani la o adopție totuși.
Dar ca unei femei care își dorește foarte mult un copil să i se facă observație că a recurge la beneficiile medicinei este mîndrie și conlucrare cu satana mi se pare nu numai o manipulare tendențioasă, dar și o insultă.
Una e să îți exprimi o părere, alta e să ataci pur și simplu dreptul unui om de a recurge la îngrijiri și tratamente medicale.
|
Faptul ca nu cunoasteti credinta ortodoxa si de ce crestinii sunt atat de" rai "si se impotrivesc vietii(invitro),va aduce oarecare circumstante atenuante la acele jigniri,dar cu bunavointa puteti afla de ce crestinii se impotrivesc acestui lucru.Dar spune-mi un lucru,daca cineva doreste sa devina mama,ma intreb si eu, cine o impiedica sa adopte un copil si sa devina mama?Sunt pline casele de copii,centrele,orfelinatele.De ce nu se adopta un copil in astfel de cazuri,si se incearca un procedeu la care Dumnezeu nu participa,iubirea nu participa?