![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
22. Iar de n-ai dat făgăduință, nu va fi păcat asupra ta. 23. Ceea ce a ieșit din gura ta să păzești și să împlinești făgăduința pe care tu ai făcut-o de bună voie Domnului Dumnezeului tău, și de care ai grăit cu gura ta. (Deuteronomul cap. 23) In primul rand aici trebuie sa intelegem ca nu Dumnezeu i-a cerut lui Ieftae o jertfa umana, ci el insusi de buna voie i-a fagaduit Domnului acest lucru. Si deoarece fagaduinta sa nu a fost dreapta in ochii lui Dumnezeu, s-a intamplat ca tocmai fiica sa sa ii iasa in cale, ca astfel aceasta intamplare nefericita sa fie pilda de indreptare pentru ceilalti. Nu trebuie sa-L acuzam pe Dumnezeu de alegerile nechibzuite ale oamenilor. Last edited by zoridezi; 19.10.2009 at 13:43:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu mai zic ca daca citesti biblia mai departe ai sa vezi ca atunci cand poporul lui Israel s-a departat de Dumnezeu, incepusera sa "treaca prin foc" pe fiii si fiicele lor ca jertfa pentru zei, ceea ce era nedrept in ochii lui Dumnezeu dupa cum scrie si aici:
34. În templul asupra căruia s-a chemat numele Meu au pus urâciunile lor, întinându-l. 35. Au făcut locuri înalte lui Baal în valea fiilor lui Hinom, ca să treacă prin foc pe fiii lor și pe fiicele lor în cinstea lui Moloh, ceea ce Eu nu le-am poruncit, și nici prin minte nu Mi-a trecut că ei vor face această urâciune, ducând în păcat pe Iuda". (Ieremia, cap. 32) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In ce consta esenta existentei umane? | amatyyy | Umanitare | 8 | 27.12.2012 02:59:52 |
Valoarea exceptionala a vietii umane | florin.oltean75 | Alte Religii | 13 | 12.04.2012 18:42:26 |
Sfarsitul lumii, rod si al libertatii umane | costel | Generalitati | 2 | 12.10.2011 14:30:46 |
Depasirea conditie umane | dan73 | Generalitati | 7 | 29.07.2009 18:30:21 |
|