![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proverbele 18:13 Cine răspunde fără să fi ascultat, face o prostie și își trage rușinea. - |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce legatura are 144 cu 666, sau Pi cu 666;
De la asta trebuie sa incepem. Daca nu vorbesti mai concret si mai clar nu avem noi cum sa intuim la ce te gandesti dumneata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postul 61 este al dumitale. Daca l-ai citat in intregime eu am inteles ca l-ai SI citit SI...Inteles. Poi acum o luam de la capat? Ai acolo o sumedenie de piese din acest "puzzle", sau cum io mai spune, PUNELE CAP LA CAP. VEZI CE INTELEGI SI DISCUTAM. Sintem intr-un punct avansat deja. Sa nu o luam de la capat ca si asa primesc bobirnaci de la cei neatenti. O spun fara ironie. Toate cele bune. |
|
|||
|
|||
![]()
poi e vorba de cârlig,cârlig,cârlig pe evreieshte ar fi bab,bab,bab fara virgule iar pe romaneshte bar,bar,bar cu virgule iar ca cifre ar fi 6 la a 6-a impartit la 6 ... ca daca 12 contzine 3 shi deci 12-3 da 9 atunci 12 impratzit la 2 care da 6 cat din Dumnezeu contzine? poi contzine exact atata Dumnezeu cat ii trebuie unei suprafetze sferice perfecte sa fie egala cu o suprafatza perfecta a unui cub... adica de 6 ori suprafatza unui patrat perfect... sau la volume luat... aluat de farisei shi saduchei... adica ||=||=||... deci cam asta. deshi o dreapta masura trebuie sa existe la orice cantar perfect ca o sfera sa fie egala cu un cub, cumva, la ceva, candva macar... o clipa.
Last edited by vsovi; 21.10.2009 at 15:01:51. |
|
|||
|
|||
![]()
666 inseamna sfirsitul evolutiei omenirii
|
|
|||
|
|||
![]()
eu stiam ca 666 e 999 intors invers. Si te duce cu gandirea la faptul ca 1000 ar fi maximul si ca numaratoarea inversa incepe. Ceva de genu. Dar sa fiu sincer n-am dat prea mare importanta lucrurilor acestora pana acum asa ca s-ar putea sa ma insel si sa insemne altceva
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnificatia celor 40 de zile | Luminelle | Botezul | 31 | 24.08.2011 21:17:30 |
Taina Casatoriei si semnificatia ei | Diana Carp | Intrebari utilizatori | 4 | 25.04.2010 19:27:26 |
Semnificatia unui cantec | The_Fallen | Generalitati | 14 | 01.04.2010 00:32:29 |
semnificatia simbolurilor | sorinpetoanca | Generalitati | 12 | 15.11.2008 17:47:14 |
Simbolului credinȚei | praxis | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 13.11.2008 20:11:50 |
|