Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2009, 11:46:17
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Maica Domnului

L-am intrebat pe duhovnicul meu cum sa il fac pe sotul meu sa inteleaga importanta Maicii Domnului la noi ,iar el mi-a raspuns :" eu am incercat sa ii explic unei femei dintr-o secta ,iar ea a zis : cu ce este mai buna decat mine maica asta a domnului de care ziceti voi ? iar eu i-am spus ca EA este MAMA DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS ,si se cuvine sa ne rugam ei si o o cinstim ! dar degeaba ..."
eu : parinte si atunci eu care nu cunosc Bibilia ca pe o poezie ,cum voi putea sa il fac pe sotul meu sa inteleaga
parintele : roaga-te !

din putina Biblie pe care o stiu : Hristos = duhul sfant + fecioara Maria
atunci de ce ceilalti ne condamna ca ne rugam ei si o cinstim ? in mine mai aveau putin ,unii,de aruncau cu pietre ,la propiu,din cauza Maicii Domnului si a faptului ca ma inchin !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05