Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2009, 12:34:47
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Pot sa va dau si eu o sugestie? Veti avea sanse mari sa va convingeti sotul sa se inchine la Maica Domnului. Sfatuiti-l sa acorde importanta Maicii Domnului si sa se inchine la ea, intocmai cum au facut Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos. Gasiti modul de viata si inchinare a Sfintilor Apostoli, in Sfanta Scriptura (cartile Faptele Apostolilor si epistolele Sfintilor Apostoli).

Exemplul Sfintilor Apostoli (pe care-l gasiti in Sfanta Scriptura) este cea mai buna invatatura pentru inchinarea la Maica Domnului.
multumesc pentru sfat ...dar o sa vorbesc cu duhovnicul meu in continuare , dupa caracterizarea pe care mi.ai facut-o la cealalta postare am inteles ce trebuia sa inteleg :)
iar sotul meu se va boteza sambata ...pentru ca prin rugaciune a ajuns sa ia aceasta hotarare !
si eu vroiam sa inteleg de cei voi de ex nu va rugati Maicii Domnului ,dar se pare ca nu imi poti explica !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05