Imi plange sufletul dupa biserica romaneasca ortodoxa
Doresc si eu de multe ori sa ma duc la biserica. In Romania de cate ori mergeam in oras intram in biserica sa fac o scurta rugaciune. De multe ori daca treceam de doua ori pe zii prin oras poate de doua ori ma opream in biserica.
Evident ca asa am dorit sa pot face si cind am venit aici unde stau. Din pacate cea mai aproape biserica ortodoxa de mine este la aprox. 100 km. Sint biserici peste tot, dar de religii ce nu am auzit in viata mea pina cind am sosit aici. Dorinta de a merge in biserica ma impins sa accept invitatia altora din alte religii: adventisti, penticostali, baptisti, iahovisti, etc. M-am gindit, in fond si la urma urmei casa lui Dumnezeu te primeste oriunde indiferent ce nume poarta. Eu cred ca sint multi credinciosi cu adevarat si in religiile astea si o data isi vor gasii ei calea adevarat. Asa cum m-am rugat eu ca Tatal sa-mi areata calea tot asa o vor vedea si altii.
Nu m-am simtit bine la inceput, e normal, cum spunea cineva pe forum, parca eram la teatru, dar Dumnezeu m-a primit la el, si mi-a deschis ochii. Am reusit sa vad greselile , si nu judec doar le iau in socoteala ca sa stiu pe ce cale sa o iau. Nu trebuie sa judecam dar e bine sa vedem si sa cerem intelepciune de la Tatal nostru ca El sa ne arate cum sa ne ferim de ce nu-i bine si cum sa alegem binele, pentru mantuirea noastra.Amin.
|