Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Pai nu il mai sustine nimeni pentru ca nu mai e de sustinut, el o ia vertiginos spre dictatura si nu va fi cum vrea el oricum...ar trebui sa respecte si celelalte partide, si nu sa faca panarama de parca ar da comenzi pe vas, mai ales ca e dus pe aratura rau...macar de-ar fi fost intreg la cap, dar asaaaa..... 
|
[SIZE=3] Dupa ce a daramat Guvernul pentru a apara pensiile si salariile speciale, Coalitia PSD-PDL calca in picioare si Constitutia pentru a sustine un premier de fatada stabilit in biroul de la Grivco.[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3]PNL-PSD incita la dezordine constitutionala. [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE]
Coaliția Grivco calcă în picioare rolul Parlamentului și prevederile constituționale. Vrea să anexeze Parlamentul la propria agendă. PSD-PNL vor să pună Parlamentul în slujba intereselor lor de grup.
Eu cred ca oamenii simpli il vor vota pe Basescu deoarece ei nu lupta pentru privilegii.