![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Habar n-am, dar cred ca si copiii mici, care inca nu inteleg ce inseamna Invierea, trebuie sa se bucure de Sfintele Pasti. La fel si de Nasterea Domnului, cand stiu ca vine Mos Craciun.
Amintirea bucuriei si a emotiei cadourilor va dainui peste ani, ca un refugiu in fata greutatilor vietii de adult. In acest sens, eu personal nu vad nimic rau in obiceiurile care aduc bucurie si sunt complementare sarbatorii in sine. Cata vreme nu cadem in idolatrie. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu bucuria deranjeaza, ci faptul ca oamenii nu mai vad in Paste decat venirea iepurasului si nu biruinta mortii adusa de Hristos.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
obiceiuri pagane la romani | lore86 | Generalitati | 42 | 02.11.2014 16:16:41 |
Obiceiurile necrestine din ziua Sf. Invieri. | SSB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 24.04.2011 23:01:30 |
o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane | cristina.c | Generalitati | 5 | 09.04.2010 13:04:38 |
Prieteniile rele strica obiceiurile bune | costel | Generalitati | 18 | 06.10.2009 16:58:08 |
URARE DE PASTE | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 25 | 21.04.2009 10:04:44 |
|