![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Umorul i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca,..nu eu am compus ca nu ma pricep..dar a trnscrie la nivel de secol 21 in acesti termeni o batalie nu este deloc o bataie de joc ..ci doar o transcriere la nivelul tehnicii de azi!..usor amuzament nu inseamna bataie de joc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
VEDETI SI POEZIA sobietki si romanii,..cit e de relaxanta ..asa originala cum este ea.maaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii..dar e grav cind romanul nu vede decit rele in ftza ochilor.!!
|
|
||||
|
||||
![]()
in mod sigur ANTONIO ..nu esti ARDELEAN ..caci ardelenii au suferit cel mai mult si totusi au umor .Sa nu confabulezi acuma pe seama sfintilor din inchisori caci aci faci o grava confuzie..o batalie e o batalie ,iar chinuirea pt credinta este cu totul altceva!!..nici nu sufera comparatie .Nu acuza pt ceva IMAGINAR ,care n-a fost scris si zis ,ci doar pt ceea ce vezi ..DE FACTO!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi romanii defapt de ce am luptat cu turcii? Am luptat pentru apararea Credintei si pentru apararea pamantului nostru. Acei soldati, care au luptat pentru Credinta impotriva paganilor e ceva imaginar? Dar e la moda acum sa ne batem joc de eroii neamului... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca citeste macar Eminescu pana la capat si apoi mai indrazneste sa faci comentarii constipate !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca s-ar fi suparat vreunul din ei daca ar fi auzit acea poezie.
In fine,eu consider ca este bine sa avem simtul umorului Si Pr Cleopa mai zicea "Manca-v-ar Raiul sa va manance.Daca ar fi sa va iau intr-o straita sa va duc pe toti in Rai,dar nu pot ca-s batran si bolnav" Daca am fi nesimtiti am spune "Da ce,tu esti cu dusu si adusu din Rai?" Dar nu spunem asa caci avem simtul umorului si ne dam seama de buna intentie a parintelui. Doamne ajuta
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |