Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.11.2009, 21:30:32
danaemilia danaemilia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Cool Imi pare sincer rau pentru tine

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Sunt in primul rand ortodox, si dupa roman si abia pe final bucovinean. Incepem din nou cu diagramele x,y cu cine a suferit mai mult?

Noi romanii defapt de ce am luptat cu turcii? Am luptat pentru apararea Credintei si pentru apararea pamantului nostru.

Acei soldati, care au luptat pentru Credinta impotriva paganilor e ceva imaginar?

Dar e la moda acum sa ne batem joc de eroii neamului...
Imi pare sincer rau pentru tine ! Nu ai inteles nimic din scrisoarea a-III- a.Daca ai fi citit macar poezia lui Eminescu pana la final , ti-ai fi dat seama : si Eminescu facea o parodie a clasei politice contemporane lui , dar macar, daca habar n-ai , abtine-te! ( Sau poate tu chiar crezi ca Mircea a purtat intr-adevar aceasta conversatie cu Baiazid hahahahaha)
Asa ca citeste macar Eminescu pana la capat si apoi mai indrazneste sa faci comentarii constipate !!!!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2009, 21:41:17
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danaemilia Vezi mesajul
Imi pare sincer rau pentru tine ! Nu ai inteles nimic din scrisoarea a-III- a.Daca ai fi citit macar poezia lui Eminescu pana la final , ti-ai fi dat seama : si Eminescu facea o parodie a clasei politice contemporane lui , dar macar, daca habar n-ai , abtine-te! ( Sau poate tu chiar crezi ca Mircea a purtat intr-adevar aceasta conversatie cu Baiazid hahahahaha)
Asa ca citeste macar Eminescu pana la capat si apoi mai indrazneste sa faci comentarii constipate !!!!
Buna draga! Si mie imi pare bine ca tie iti pare "sincer" rau de mine. Cat despre comentariul meu daca atata ai inteles din el "imi pare rau". O seara buna!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2009, 21:47:33
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Nu cred ca s-ar fi suparat vreunul din ei daca ar fi auzit acea poezie.

In fine,eu consider ca este bine sa avem simtul umorului

Si Pr Cleopa mai zicea "Manca-v-ar Raiul sa va manance.Daca ar fi sa va iau intr-o straita sa va duc pe toti in Rai,dar nu pot ca-s batran si bolnav"

Daca am fi nesimtiti am spune "Da ce,tu esti cu dusu si adusu din Rai?" Dar nu spunem asa caci avem simtul umorului si ne dam seama de buna intentie a parintelui.

Doamne ajuta
Vechi 03.11.2009, 21:56:35
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Nu cred ca s-ar fi suparat vreunul din ei daca ar fi auzit acea poezie.

In fine,eu consider ca este bine sa avem simtul umorului

Si Pr Cleopa mai zicea "Manca-v-ar Raiul sa va manance.Daca ar fi sa va iau intr-o straita sa va duc pe toti in Rai,dar nu pot ca-s batran si bolnav"

Daca am fi nesimtiti am spune "Da ce,tu esti cu dusu si adusu din Rai?" Dar nu spunem asa caci avem simtul umorului si ne dam seama de buna intentie a parintelui.

Doamne ajuta
Cauta pe utube si ai sa vezi cum vorbeste Parintele Cleopa despre eroii neamului. Cu respect nu cum fac aici cativa in batjocura.
Reply With Quote
Vechi 03.11.2009, 22:07:41
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Cauta pe utube si ai sa vezi cum vorbeste Parintele Cleopa despre eroii neamului. Cu respect nu cum fac aici cativa in batjocura.
Incearca sa intelegi ca daca batjocura nu vine din inima ea nu este batjocura.

Ori sofiaiuga nu a vrut din suflet sa batjocoreasca neamul nostru,a fost un simplu copy-paste pentru a mai destinde atmosfera

Atat timp cat nu urasti(batjocoresti) cu sufletul...vorba ramane goala,prin urmare nimeni din cei ce au participat la acest thread nu uraste neamul ori personalitatile neamului.
Vechi 03.11.2009, 22:15:20
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Incearca sa intelegi ca daca batjocura nu vine din inima ea nu este batjocura.

Ori sofiaiuga nu a vrut din suflet sa batjocoreasca neamul nostru,a fost un simplu copy-paste pentru a mai destinde atmosfera

Atat timp cat nu urasti(batjocoresti) cu sufletul...vorba ramane goala,prin urmare nimeni din cei ce au participat la acest thread nu uraste neamul ori personalitatile neamului.
Ce inseamna "din suflet"? Batjocura e batjocura si gata. Sau batjocura sub forma de vorba goala nu e tot o batjocura?
Reply With Quote
Vechi 03.11.2009, 22:20:04
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Cand o spui simplu,fara sa-ti dai seama,nu are vreun impact.Multora le mai scapa cate o batjocura la adresa fratelui,insa cand batjocoresti din inima (constient si cu o mare dorinta) atunci batjocura este sincera.De cea din urma trebuie sa te iei.

Ai avut tu impresia ca cineva si-a batut joc de neamul nostru (aici pe thread) in mod constient,repetat si accentuat?

Thread Tools
Moduri de afișare