Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2009, 00:59:50
Aionut Aionut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.11.2009
Implicit

va multumesc pentru raspunsuri si sugestii :)o sa incerc sa tin cont de ele. pentru inceput voi merge sa ma spovedesc, la un parinte care sper sa-mi ramana duhovnic ( apropo de asta, daca m-am spovedit la un preot, si apoi la altul , care sper sa-mi ramana duhovnic, trebuie sa-i spun si acestuia din urma ce i-am spus la spovedanie primului?). in rest...o sa ma rog ca Dumnezeu sa ma ajute sa-mi gasesc drumul si sa-l urmez cu succes.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 11:02:48
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aionut Vezi mesajul
va multumesc pentru raspunsuri si sugestii :)o sa incerc sa tin cont de ele. pentru inceput voi merge sa ma spovedesc, la un parinte care sper sa-mi ramana duhovnic ( apropo de asta, daca m-am spovedit la un preot, si apoi la altul , care sper sa-mi ramana duhovnic, trebuie sa-i spun si acestuia din urma ce i-am spus la spovedanie primului?). in rest...o sa ma rog ca Dumnezeu sa ma ajute sa-mi gasesc drumul si sa-l urmez cu succes.
Mult succes, Aionut! Si eu ma spovedeam pana acum 1 an la ce preot nimeream, pana mi-am facut un singur duhovnic. Acum... pacatele deja marturisite nu ar mai trebui sa fie repetate, pentru ca te-ai spovedit deja, asta ar insemna sa pui la indoiala Sf. Taina a Spovedaniei. Insa este foarte posibil ca noul tau duhovnic sa doreasca sa stie cat mai multe despre tine. Pe mine m-a pus la prima spovedanie sa fac o marturisire generala, ca sa stie de la ce nivel ma ia.
Asta inseamna ca nu ii vei spune si pacatele deja spovedite decat daca iti cere asta. Eventual, il poti intreba tu daca este necesar sa le spui si pe acelea. Sa te ajute Dumnezeu sa ai parte de un duhovnic bun si apropiat sufletului tau!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mi se intampla deja putin prea des cred_cu_adevarat Generalitati 8 04.11.2011 14:14:56
2012 - Si daca totusi... OmuBun Teologie si Stiinta 75 09.08.2010 16:29:15
deja vu... tigerAvalo9 Generalitati 22 21.04.2010 14:40:24
Despre deja-vu Adelinne Generalitati 13 10.05.2009 16:01:06