![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca nu te iarta, iarta-l tu. |
|
||||
|
||||
![]()
Are deja program si asta este conditia ca sa se poata uita - iti faci toata treaba ta care o ai de facut( are niste sarcini in casa foarte bine fixate) dupa care poti sa te uiti o ora. Dar ori de cate ori se iveste ocazia si nu este supravegheata , incearca sa fure, sa insele ca sa se uite mai mult. Cum sa corectez asta?
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) |
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistita, te-am reperat dincolo....
Asta sa fie tot necazul tau! |
|
||||
|
||||
![]()
Clementina, este foarte usor sa gasim explicatii la intrebarea de ce nu l-am iertat. Important este sa avem inima deschisa iubirii. Nici nu ne dam seama cat de mult o poate inchide neiertarea unui semen. Ce minunat spune Sfantul Chiril din Alexandria: "La Tatal nu putem intra decat in stare de jertfa". Jertfa nu este pentru cineva anume, ci pentru orice semen. Insa, stim ca nu mai avem putere sa ne jertfim pentru cel cu care nu suntem impacati.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii divortati spun adio altarului | ofurnica | Generalitati | 59 | 03.04.2013 04:46:41 |
Darul-intalnire cu Dumnezeu prin semeni | georgeval | Generalitati | 15 | 28.03.2012 14:55:14 |
Statuia lui Mihai Viteazul din Bucuresti de la Universitate este mutata de acolo | mihailt | Generalitati | 16 | 09.09.2010 22:28:16 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
inaintea mortii! | vanesa | Intamplari adevarate | 17 | 30.10.2006 09:11:14 |
|