Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 23:40:46
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Da, Glykys, am observat si eu ca se transmit anumite patimi la copii. Nu dau exemple.
Nu inteleg cum, de ce , ce se poate face...
Dar cu copilul agitat in biserica m-ai pus pe ganduri. Cel mic al meu era fff cuminte, nu scotea un sunet, toata lumea mi-l lauda! Si din august (13 luni avea) nu mai vrea sa se impartaseasca. Se agita si se zbate cum il duc in fata.
Ma intreb ce s-a intamplat! Cu noi, parintii, nu cu el.
Sa-ti traiasca! L-ai intarcat? Am auzit ca bebelusii intarcati devin foarte violenti... dar banuiesc ca al tau copilas se zbate si e irascibil si in restul timpului, nu doar la biserica, nu?
Vechi 13.11.2009, 23:47:12
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Sa-ti traiasca! L-ai intarcat? Am auzit ca bebelusii intarcati devin foarte violenti... dar banuiesc ca al tau copilas se zbate si e irascibil si in restul timpului, nu doar la biserica, nu?

Multumesc.
Sa zicem ca are o personalitate puternica. :) Vrea sa faca doar ce are chef, in general (nu este deschis pt compromisuri).
La biserica sta cuminte pana il duc in fata. Mai demult nu se agita.
Poate ma gandesc eu prea mult, doar. (Poate am asteptari prea mari ca sunt ai mei si vreau sa se poarte ireprosabil)
Reply With Quote
Vechi 14.11.2009, 00:10:17
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Pe langa faptul ca sunt si mosteniri genetice. sunt si mostenirile sufletesti si morale..., este si mediul in care traieste fiecare familie si cel de viata duce fiecare in parte... mai ales daca sunt PATIMI ASCUNSE care stapanesc pe unul dintre membri familiei... aceste patimi ascunse ROD linistea famliei... duc la rutina... daca nu este Dumnezeu in fiecare dintre membri familiei, sa Il iubeasca SINCER si sa faca voia Lui... Sa fie program de rugaciune, fiecare sa placa Domnului... dupa puterea sa! Dar sa faca! Odata patruns PACATUL in unul din familie, se aduc duhurile rele asupra celorlalti! Si apar acele „respingeri” fata de cele sfinte!!! Fie copil fie adult!!! Daca nu se lucreaza SINCER la cele sfinte, isi face loc sarsaila!

Doamne fereste de rutina familiei!!!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca - Despre dragostea lui Dumnezeu fata de oameni cristian67 Intrebari utilizatori 0 08.09.2010 12:09:06
Parintele Arsenie Boca marlene Stiri, actualitati, anunturi 23 31.12.2009 12:44:31
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47