![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cand imi amintesc ce prostuta eram, credeam ca ma voi marita cu primul meu prieten, credeam ca-l iubesc...Doamne fereste sa fi facut pasul ala vreodata . Acum cand imi amintesc de el, o fac chiar cu repulsie. Cand l-am intalnit pe sotul meu acum 6 ani, fiecare celula din mine tanjea dupa el, a fost o atractie foarte mare intre noi, insa asta nu ne-a scutit de probleme. Sa stii ca abia cu trecerea timpului am reusit sa ne maturizam si sa trecem peste multe dintre problemele vietii. Cu multe inca ne confruntam, insa acum stim pentru ce luptam, suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului. Eu cred ca esti un picut imatur, si nu ai trecut prin probleme adevarate, greutati, necazuri in viata. Lasa prostiile de genul asta. Invata sa o respecti si sa o iubesti pe sotia ta. Dragostea adevarata vine in timp, atunci cand vezi ca te poti bizui pe partener atat la bine cat si la greu. Ai stiut dinainte la ce te inhami, asa ca uita tot. Virginitatea nu e mereu o virtute. Citat:
Sa stii ca rugaciunea chiar ajuta. Doamne ajuta!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desi am murit, sunt viu- Sfantul Ioan Maximovici | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 43 | 04.06.2013 00:43:46 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
Rolul nostru in Biserica - desi diferiti , ne unim cu acelasi Domn ! + | cristiboss56 | Pocainta | 0 | 26.01.2009 18:46:57 |
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? | ion_cu_vaca | Nunta | 18 | 26.11.2006 14:21:57 |
|