![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deci, pentru credinta PRIETENILOR , Iisus il vindeca pe paralitic asta ca sa te lamuresti tu, ca ei oricum il vor rastalmaci, ii vor da alta interpretare, vor face orice sa cada tot ei in picioare. deci, nu pierde vremea cu ei.:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Du-i sa vada niste moaste din care izvoraste mir! Dar ce te faci, ca ei nici in biserica nu vor sa intre!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Geo.nektarios, materialul tau este scurt, bine documentat si la obiect!
Se vede ca negutatoresti bine talantii incredintati (si nu sunt putini)! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfânta Evanghelie după LucaCap. 16 22. Și a murit săracul și a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit și bogatul și a fost înmormântat. 23. Și în iad, ridicându-și ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam și pe Lazăr în sânul lui. Daca nu exista mijlocitori ( intermediari) ce cauta Lazăr in ,,sânul "lui Avraam? |
|
|||
|
|||
![]()
se pare ca citim Biblia pe unde ne convine
sa completam Ioan 1 18 Nimeni n'a văzut vreodată pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este în sînul Tatălui, Acela L -a făcut cunoscut.`` Ioan 14:6 Isus i -a zis: ,,Eu sînt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin Mine. Ioan 5:39 Cercetați Scripturile, pentru că socotiți că în ele aveți viața vecinică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine Scriptura are un singur scop Sa-l descopere pe Isus Hristos ca mintuitor personal pt oricine crede in Evanghelia Lui care se sintetizeaza aici Ioan3 : 16 Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața vecinică. Nu pretind ca am o educatie teologica foarte ridicata dar macar atita lucru am inteles in cei 3-4ani de cind studiez |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|