Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2009, 22:50:47
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul

ai și ceva argumente sau doar acelea lansate de Ellen White, fondatoarea sectei voaste?
Ai văzut vreun adventist pe acest forum să aducă argumente din Ellen White? Obsesia aceasta legată de E.G.W am observat-o doar la ortodocși. Unii nici nu mai pot dormi din cauza ei, numele ei le-a intrat până si-n semnătură
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 23:15:40
Maranatha
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Ai văzut vreun adventist pe acest forum să aducă argumente din Ellen White? Obsesia aceasta legată de E.G.W am observat-o doar la ortodocși. Unii nici nu mai pot dormi din cauza ei, numele ei le-a intrat până si-n semnătură
eu zic sa il lasi pe ovidiu in cautarile lui. Poate pina la urma se indragosteste de EGW .
Are impresia ca face un favor ortodoxiei postind acel link produs de baptisti.
Nici nu ma mira ca nu intelege nimic din ce afiseaza, scrise de unii sau altii .
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 10:17:16
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
eu pot am ramas doar putin pe ganduri la ce a scris John Whiteford despre Sola Scriptura
Vechi 19.11.2009, 10:59:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
eu pot am ramas doar putin pe ganduri la ce a scris John Whiteford despre Sola Scriptura
Orice exercițiu de imagine te pune pe gânduri. Sper că n-ai lăsat încă la garderobă discernământul.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 13:54:13
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
Orice exercițiu de imagine te pune pe gânduri. Sper că n-ai lăsat încă la garderobă discernământul.
dar tu? (ma refer la discernamant)
Vechi 19.11.2009, 14:13:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
dar tu? (ma refer la discernamant)
Da.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 16:30:53
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Cred ca am gasit un verset despre pomenire.In sfaturile lui Isus,fiul lui Sirah(parca),exista un verset cam asa:
"dati daruri celor vii si mai multe daruri celor morti"
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 17:18:27
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
Cred ca am gasit un verset despre pomenire.In sfaturile lui Isus,fiul lui Sirah(parca),exista un verset cam asa:
"dati daruri celor vii si mai multe daruri celor morti"
Era și normal ca "dovezile" să vină dinspre zona apocrifelor.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 17:27:02
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Sincer, n-am intrat niciodată într-o librărie adventistă.
Pardon, cred că eu nu am formulat cum trebuie. Într-o librărie "creștină", cu nume de genul: "Sola Scriptura" sau "Maranatha".
Paradoxal în aceste librării "creștine" întâlneai doar titluri de genul "Cum să ducem o viață sănătoasă" (titlu atractiv pentru toți vegetarienii, se cunoaște faptul că adventiștii nu consumă anumite cărnuri, sau nu consumă deloc carne), "Adevărata zi de odihnă" și binențeles "Tragedia veacurilor" carte de căpătâi pe care fiecare "creștin" trebuie să o aibă, apărută în mai multe ediții, într-un format de excepție și cu coperți atrăgătoare.

Sunt totuși uluit. Nu sunteți la curent cu marile apariții editoriale!!! Nu sunteți la curent cu lucrările domnului Lucian Cristescu, ale lui Dan Appel, sau cu prestația excepțională a chirurgului Ben Carson. Toți oameni care "l-au primit pe Mântuirorul lor personal în viața lor"?
Cum se face atunci că nu sunteți la curent nici cu Biblia sau istoria Bisericii lui Hristos? Cum vă petreceți timpul dacă nu studiind? Scriind tot felul de prostiuțe pe forumul ortodox, și dvs și celălalt sâmbătar?
De fapt, au grijă cei de la "adunare" să vă împartă cărțile de îndată ce apar. Până la urmă acesta e adevărul, pentru că aici pe forum au fost postate de către sâmbătași texte din monumentala fițuică "Adevărata zi de odihnă" și din lucrarea de bază a sectei voastre "Tragedia veacurilor" de Ellen G. White.

Last edited by ovidiu-s; 19.11.2009 at 17:35:37.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
un răspuns..! myself00 Generalitati 5 16.03.2012 17:17:29
raspuns verona Generalitati 2 23.10.2006 19:44:56
raspuns pompi Vrajitoria 1 06.07.2006 15:20:47