![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Hotararea a fost sa-l dam cuiva care sufera de paralizie completa si are nevoie urgenta de asa ceva. Va multumesc pentru sugestii si ajutor - numai bine tuturor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,doresc sa stiu daca mai este valabila oferta?Socul meu ar avea nevoie ,are 2 Accidentul vascular cerebral ,diabet si este imobilizat la pat.Daca mai este valabila oferta astept sa ma contactati,va multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
Am vazut acest anunt, sunt constienta ca nu mai este de actualitate,insa doresc sa fac apel la persoanele ce detin un pat pentru persoanele cu probleme de mobilitate si nu mai nevoie de el. Am nevoie de un astfel de pat pentru bunica mea care in urma cu 1an si jumatate a suferit un atac cerebral care i-a degradat treptat starea. In prezent nu mai poate merge,vorbi,manca , nu mai poate face nimic singura de aceea este in ingrijirea mamei. Este foarte greu sa o ingrijeasca de aceea un astfel de pat ar ajuta-o enorm pe mama. Sunt dispusa sa platesc pt un astfel de pat. Va rog contactati-ma daca ma puteti ajuta. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bolnavi(nebuni) sau posedati? | quasar | Tinuta in Biserica | 14 | 29.05.2012 11:14:08 |
bolnavi sau posedati | Tino | Exorcismul | 94 | 12.10.2010 19:03:21 |
Rugaciune pentru cei bolnavi(de la Iisus Hristos) | tigerAvalo9 | Rugaciuni | 5 | 25.01.2009 19:21:31 |
copiii bolnavi | urzicuta | Generalitati | 16 | 12.09.2007 08:02:35 |
Rugaciune pentru oameni bolnavi | gabistgato | Secte si culte | 3 | 28.06.2007 23:53:45 |
|