![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Rugaciunea Sfantului Ioan Gura de Aur : 12 cereri dupa numarul ceasurilor noptii
Doamne, nu ma lipsi pe mine de binele Tau cel Ceresc. Doamne, izbaveste-ma de muncile cele de veci. Doamne, de am gresit, fie cu mintea, fie cu gandul sau cu cuvantul, sau cu lucrul, iarta-ma. Doamne, izbaveste-ma de toata nestiinta, uitarea, neindraznirea si de nesimtirea cea impietrita. Doamne, izbaveste-ma de toata ispitirea. Doamne, lumineaza-mi inima pe care a intunecat-o pofta cea rea. Doamne, eu ca un om am gresit, iar Tu ca un Dumnezeu indurator miluieste-ma vazand neputinta sufletului meu. Doamne, trimite mila Ta in ajutorul meu, ca sa preaslavesc Preasfant numele Tau. Doamne Iisuse Hristoase, scrie-ma pe mine robul Tau in cartea vietii si-mi daruieste sfarsit bun. Doamne Dumnezeul meu, macar ca n-am facut nici un bine inaintea Ta, ci-mi da dupa Darul Tau, sa pun inceput bun. Doamne, stropeste inima mea cu roua Darului Tau. Doamne al cerului si al pamantului, pomeneste-ma pe mine, pacatosul, robul Tau, rusinatul si necuratul, in Imparatia Ta. Amin.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evanghelia zilei | maria-luisa | Generalitati | 7 | 03.08.2015 11:59:56 |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Versetul zilei | Daniela-Iulia | Din Noul Testament | 1 | 13.05.2009 09:22:30 |
Informatia zilei | silverstar | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 24.04.2009 08:30:11 |
|