Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2009, 22:39:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Mda...si cum stim daca L-am primit sau nu? Cred ca vi se pare tampita intrebarea, si poate chiar este, dar ... nu toti beneficiem de asemenea trairi, deh...............

Nu mi se pare nimic tampit; nu sunt aici sa judec pe nimeni.

Apocalipsa 3:20 Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine.

Atunci cand deschidem usa inimii sa-L primim pe Hristos El vine [prin Duhul Sfant] sa locuiasca in noi. Probabil multi dintre voi L-ati primit deja si Il urmati. Dar asta nu e ultima etapa . Duhul Sfant da si daruri necesare pentru zidirea bisericii.

In general, in Sfanta Scriptura, de cate ori se cobora Duhul Sfant oamenii vorbeau in limbi sau prooroceau, asa cum a povestit si Danut. Este ceva deosebit, nu are cum sa treaca neobservat. Duhul Sfant aduce intotdeauna Roada Sa in viata noastra dupa cum am scris mai sus:

Galateni 5
22 Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința,
23 Blândețea, înfrânarea, curăția; împotriva unora ca acestea nu este lege.

De asemenea, credinta se vede prin darurile Duhului Sfant

Marcu 16
17 Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
18 Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15