Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2009, 21:25:47
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Darul acesta a fost dat asha: spre zidirea proprie si spre zidirea bisericii.Pentru ce mai este nevoie de darul acesta daca Biserica s-a zidit,daca toate limbile au ajuns la cunostiinta lui Dumnezeu?Caci Dumnezeu a ajuns sa fie cunoscut si slavit in toate limbile..

Zidirea proprie inca se realizeaza cu fiecare credincios. Si in acelasi fel. Nu erau traduse limbile nici atunci uneori, dar rugaciunea ajungea la Dumnezeu si El zidea sufletul.

Toate limbile au ajuns la cunostinta lui Dumnezeu? Nu e asa. Sunt inca sute de limbi [dialecte] care nu au macar biblia tradusa in limba lor. Sunt multe triburi care nu stiu ce e acela crestin. Fratii adventisti, de exemplu, au gasit triburi in Vanuatu pe care nu ii vazuse nimeni pana atunci. La fel in Laos sau canibalii din Amazonia [inca mai exista] . In plus, cum am mai spus, sunt atati si atati necredinciosi. Iar noi ne zidim spiritual pana la moarte. Sau crezi ca am ajuns la desavarsire? Gata tot, si acoperisul?

"Mai bine te rogi lui Dumnezeu din inima si din proprie cunostiinta,mai primita este rugaciunea sincera din inima,decat sa umbli dupa semne si amagiri." Pai nu te pune nimeni sa umbli dupa semne si amagiri. Duhul Sfant e Dumnezeu si da daruri, iar darurile Lui nu sunt de dispretuit. E buna si rugaciunea din inima, dar cea in limbi isi are rostul ei daca ajungi sa o cunosti. Dumnezeu stie ce face; e mult mai intelept decat noi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10