![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu conteaza parerile pro sau contra!Ceea ce conteaza cel mai mult e faptul ca din ce in ce mai multi ajung acolo si ca din ce in ce mai multi,datorita SF.din Ardeal,isi indreapta privirea catre Dumnezeu si se reintorc la credinta.Nu-ti place;te deranjeaza?!...schimba programul ca la televizor.Numarul celor care ajung si se roaga acolo e din ce in ce mai mare,fapt pentru care ar trebui sa ne bucuram.Citeam mai deunazi ca PR.ARSENIE BOCA se ducea noaptea in biserica si se ruga ore in sir pentru poporul roman.Bine ca i s-au ascultat rugaciunile si acum poporul roman se roaga pentru el insusi si pentru parintele.Bine ca acolo sus avem un mijlocitor;bine ca ne reintoarcem la credinta prin parintele ARSENIE BOCA si prin altii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne-ajuta!
"Sfantul Arsenie Boca straluceste de dincolo de catapeteasma timpului." Aveti mai jos linkul cu inregistrearea pe care am facut-o la Prislop. [COLOR=#0000ff]http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-01Dec-3ba630cde5395b.zip[/COLOR] Voi reveni si cu cateva poze. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne-ajuta!
Prin bunavointa sorei "irodion" am aflat ca o crestina, Corina Maria Negreanu, a surprins foarte frumos si elocvent care este semnificatia proorocirii Sfantului Arsenie Boca: "De la Prislop va lua foc tara" Mai mult a fost de acord sa ii inseram in continuare pozele facute pe forum. Le puteti vedea si pe blogul dansei: http://corinanegreanu.blogspot.com/2...ani-de-la.html O explicatie mai buna pentru fratele AndreiCozia si pentru TrinitasTV, Radio Trinitas si Agentia de stiri Basilica nici ca se poate. suvoaiele.jpg multimi suvoaie.jpg
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
continuare
multime din fata.jpg multime lateral.jpg parastaspt cel viu.jpg perspectiva din spate.jpg prea sfintitul.jpg Doamne-ajuta!
|
|
|||
|
|||
|
Minunate poze, intr-adevar, spontane si pline de farmec...pentru noi, cei care am fi vrut sa fim acolo, sunt cu-adevarat balsam pentru suflet...MULTUMIM!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
e tulburator ce se intampla la mormantul Sfantului ieromonah Arsenie Zian Boca,acel loc vibreaza intr-adevar de binecuvantarea lui Dumnezeu,in orice zi a saptamanii ma duc e plin de masini din toata tara,apa aceea de la izvorul de langa Sfanta Biserica a manastirii e de-a dreptul binefacatoare,parca venita din cer,vorba dragului parinte ,,Mai,oameni buni,voi nici nu stiti ce pamant binecuvantat avem''
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| 8 Noiembrie sarbatoarea ingerilor | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 26 | 07.11.2016 22:05:37 |
| Sfantul Grigorie Decapolitul-20 noiembrie ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 22.11.2011 00:50:01 |
| Pelerinaj la sfantul nectarie noiembrie 2010 | agriniotour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 30.08.2010 18:43:15 |
| Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 22:13:19 |
| Pelerinaj la pestera sf.apostol andrei 30 noiembrie 2009 | agriniotour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 29.10.2009 12:22:36 |
|
|