![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legile raman perfect valabile. Nu putem avea o viata cu roade bune daca nu tinem cont de ele... Cum ti-ar fi viata daca ai incepe sa furi, sa ucizi si toate celelalte... Hristos ne-a scapat de blestemul neascultarii, nu de consecintele ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care e blestemul neascultarii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, am ceva pentru tine: http://vimeo.com/7688776 Te rog sa lasi la o parte exaltarea celui care explica ... si ia doar informatia in sine... si astept un punct de vedere obiectiv... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E cumva vorba despre molecula Laminin (http://en.wikipedia.org/wiki/Laminin)? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O coincidenta
Citat:
Ai spus Hristos ne-a scapat de blestemul neascultarii, nu de consecintele ei si nu inteleg sensul propozitiei tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, iti raspund dar dupa ce imi raspunzi tu intai, te rog la o intrebare care ma framanta de multa vreme: chiar crezi ca toate minunile astea sunt iesite dintr-o coincidenta? Ca moleculele nu stiu cum si nu stiu ce ... ele de la ele ... cu ceva factori climaterici, fizici si ceva reactii chimice... si marele Boom... din ce? Si care anume din toti factorii aia a fost cel care a aranjat lucrurile perfect.... Ca mie tare-mi scapa anumite lucruri... E drept ca nu mi-am dedicat viata darwinismului, dar am studiat si eu cate ceva, poate putin mai mult decat wikipedia... |
|
|||
|
|||
![]()
Si consecintele neascultarii?
|
|
|||
|
|||
![]() Orice fapta facuta are si o consecinta a ei, nu-i asa? Daca am furat ceva din ce-i al tau... e de asteptat sa platesc pentru asta. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
cruce in curte | cristiansergiu | Generalitati | 74 | 05.11.2011 18:02:27 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|