![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu zic la fel - trebuie legi, care sa poata fi aplicabile, amenzi, care sa se soldeze chiar cu cazier, campanii de educare etc..
|
|
||||
|
||||
![]()
Evident, legile nu sunt pentru cei care sunt educati si se comporta ca atare in orice context...insa ele sunt necesare si au aparut in special pentru cei care nu stiu de nimic, nu au niciun Dumnezeu...sunt si incapatanati si nici nu urmeaza exemplele pozitive din jurul lor!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intampin mici dificultati cu inmatricularea masinii. Cineva m-a sfatuit sa ma prefac ca nu stiu limba tarii in care sunt si imediat autoritatile vor face totul in locul meu! ... Asta da civism!
|
|
||||
|
||||
![]()
Adică , minciună și înșelătorie ! . . .
|
||||
|
||||
![]()
De ce spui asta???
Stiai de exemplu ca daca o persoana nu mai tine minte unde si-a parcat masina...in momentul in care cere ajutorul politiei, ii sta la dispozitie si il ajuta sa o caute??? ![]() Cred ca in Ro ar stramba din nas si ar fi prea " ocupati", iar strainilor pentru orice serviciu li s-ar cere muulti bani...ca doar strainii au, traiesc bine...de ce sa nu isi mai usureze cardul??!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu as zice ca e neaparat un fel de complicitate de genul celei de care vorbesti tu, dar stii cum e...atata timp cat nu furi, nu dai mita ci doar stii ca politia din tara respectiva e si mai saritoare decat e...pe anumite criterii, nu vad nicio greseala. Politia din strainatate oricum nu e deranjata si nu se ofuscheaza in momentul in care i se cere ajutorul...asa ca, na, eu nu vad nicio problema. Hai sa fim sinceri , tie nu ti-ar place sa te serveasca cineva mai repede decat ar face-o in mod normal...si doar cu mai multa buna vointa!!? ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul Civic al Romanilor din Harghita, Covasna si Mures | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 30.01.2013 00:05:58 |
Spiritul de sacrificiu | alexdu | Generalitati | 18 | 01.03.2011 15:54:09 |
Spiritul de turma | Traditie1 | Generalitati | 11 | 27.02.2011 19:21:26 |
Zeitgeist sau spiritul vremurilor | Gabriela4ever | Intrebari utilizatori | 4 | 11.07.2010 23:35:29 |
|