![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu te mai osteni, Danut, draga. Discutia cu tine nu mai prezinta interes pentru mine. Mi-a ajuns atata mitocanie si frustrare de la unul care se crede mare justitiar crestin. Du-te si fa un dus rece, da cu pumnii intr-o perna, invata sa vorbesti...poate vom mai discuta. Pana atunci, nu sunt obligata sa citesc toate aceste pretentii deplasate pe care le ai. Pa !
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit...si tu, cu aceleasi refrene...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
"Daca dragoste nu e, nimic nu e..."
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt nou pe aici asa ca o sa ma iertati. Dar stand si analizand lucrurile am impresia ca se abate grav de la subiect discutia dvs. Mantuirea numai la ortodocsi? Eu cred ca da. Cu toate ca sfintii apostoli nu au folosit termenul. Dar dreptcredinciosii unde sunt???
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 23:42:56 |
| Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 04:18:26 |
| Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 23:39:15 |
|
|