![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu voi pune poze cât monitorul , precum afișele electorale, ci doar un punct . ce-nseamnă dragoste, înțelegere și iertare . Mai înseamnă scuze ce le adresez celor pe care i-am mâhnit , jicnit sau supărat într un fel sau altul în acest an 2009 . Deci punctul meu vi-l dăruiesc tuturor cu urarea sinceră de : LA MULȚI ANI ! Punct.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
"amatyyy", ani frumosi, sanatosi, bogati in daruri duhovnicesti sa-ti dea Bunul Dumnezeu!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani !amatyyy
Multa sanatate si multe impliniri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
... ma alatur celor care cu dragoste si bucurie iti doresc sanatate multa, lumina in suflet, credinta ca viata viitoare va sa fie in Imparatia Cereasca!
La multi ani fericiti !Dumnezeu sa te binecuvinteze ! ![]()
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
...iti este adresat mesajul de mai sus!Doamne ajuta !
![]()
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dorinastoica14; 09.12.2009 at 22:23:10. |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Amatyyy! Sa te ajute Bunul Dumnezeu in toate!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|