![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspunsul este foarte simplu Toate suferintele,"nedreptatile" de care zici tu si atrocitatile care se petrec in lume sunt consecinta pacatului,sunt consecinta indepartarii omului de Dumnezeu Pentru ca omul a ales sa traiasca independent de Dumnezeu,oamenii au ales sa traiasca dupa bunul lor plac si sa conduca lumea dupa stupida lor stiinta si nu dupa stiinta lui Dumnezeu,e ca si cum I-ar fi zis lui Dumnezeu: "Nu te recunoastem ca stapan al acestei lumi,nu vrem sa te respectam,lasa-ne de capul nostru sa facem ce vrem noi si sa conducem lumea cum vrei noi,nu cum vrei tu Dumnezeule" Asta s-a si intamplat si iata de ce sunt atatea suferinte in lume.Cred ca ti-am raspuns la intrebare Pacatul a deschis usa diavolului care este acum stapanul acestui veac,stapanul acestui pamant pe care traim Si sa nu uitam Dumnezeu la inceput a creat totul perfect,dar neascultarea omului a distrus toate Prin pacatul Evei si a lui Adam a inceput sa se strice lumea,pacatul are un efect de domino,un pacat aduce altul si apoi altul si tot asa pana se creaza un haos de nedescris Last edited by somasema; 08.12.2009 at 21:26:20. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|