![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
asa este.....
|
|
|||
|
|||
![]()
adica tu...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Problema e ca din momentul in care Luther a facut greseala, "Dumnezeu" in opinia sectarilor a cam inceput sa trimita profeti si prooroci pe banda rulanta, unul mai bun decat celalat, si fiecare contrazicandu-i pe ceilalti...cu cate o profetie mai aparte..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
26. Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel și credința fără de fapte, moartă este.
Atentie ca Pavel a comparat sufletul cu faptele si trupul cu credinta.De ce crezi ca a facut asa? |
|
|||
|
|||
![]()
m-am prins ca te referi la mine, dar eu nu am renuntat sa citesc si sa gandesc; nu ii las pe altii sa gandeasca in locul meu ci cercetez ce duh ii calauzeste. Dar cand scrie negru pe alb "nu suntem mantuiti prin fapte" si vine altul ca de fapt Pavel a vrut sa spuna ca suntem mantuiti prin fapte...hmmm...imi pare rau pentru el...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca sunt de nedespartit, interdependente
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar, sa zicem ca din sec. XVI au tot inceput sa coboare daruri asupra sectantilor si astfel fiecare secta in parte este pe placul lui Dumnezeu si de la El ( asa cum afirmati fiecare in parte)...dar ce opinie ai tu despre ereziile combatute de intreaga Biserica Ortodoxa inca din primele secole, esti de acord cu ele, erau erezii sau de fapt nu erau?...ereziile lui Arie, Nestorie, Macedonie, monofizitilor, monotelitilor...etc?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Duhul este cel ce dă viață; trupul nu folosește la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață." Ioan 6:63 "Cel ce ne-a învrednicit să fim slujitori ai Noului Testament, nu ai literei, ci ai duhului; pentru că litera ucide, iar duhul face viu. " 2Corinteni 3:6 Dar tu nu esti din adevar, de aceia poate ai inteles toate pe dos, la fel cum faci de obicei. Last edited by Danut7; 09.12.2009 at 15:57:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi ortodocsii asta numim faptele credintei. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca cele mai multe erau erezii. Pe atunci Biserica era inca la inceputuri, deci mai curata. Disputa dintre iconoclasti si iconofili a fost castigata de cine nu trebuie. Constantin a gresit ca a crestinat pe unii cu forta. Au venit la crestinism cu tot cu idolii lor si i-au pacalit pe crestini asa de bine incat cred si azi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|