![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sfinti mai multi decat credem noi si multi necunoscuti. Unii sunt huliti si respinsi..."ei, de care lumea nu e vrednica...'
Andrusca, Constantin a facut un lucru bun ca a legalizat crestinismul, dar nu ca l-a facut obligatoriu. Vezi tu, a fi crestin trebuie sa fie alegerea omului. Daca o faci de frica si nu din convingere/credinta, vei fi fals. Unii oameni s-au pocait de frica imparatului, dar au vrut sa-si continuie practicile pagane. Astfel au adus obiectele de cult, cultul Semiramidei si alte inchinari la creatie in locul Creatorului. Nu il judecam, doar invatam din greselile altora. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai atunci hai abtine-te sa mai judeci pe aparatorii Credintei celei Drepte, asa cum a fost lasata de Dumnezeu...si numai cu ajutorul Lui putandu-se realiza acest lucru, ce zici? Doamne iarta-ne si ne pazeste!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am judecat sfintii parinti. Stiu ca unii au murit pentru Hristos, au fost mult mai buni ca mine, altora nu le cunosc viata. Am spus doar ce stiu despre Constantin.
Apreciez ca de data asta ai gasit un cuvant bun. Il iubesti pe Dumnezeu si te pocaiesti repede. ![]() Last edited by Doriana; 09.12.2009 at 17:01:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ipotetic, desigur...raiul il da Dumnezeu cui vrea el. Daca esti ateu iti da harul sa-L cunosti pe Hristos. Astfel ajungi in rai.
Andrusca, ai niste idei preconcepute despre "sectari". Ei nu se bazeaza pe profetiile unuia singur [ well, mai sunt unii - mormonii, de exemplu ] , ci pe Biblie. Si e normal sa fie asa. E singura sursa a carei inspiratie divina nu poate fi contestata. Chestia cu "spuneti ca nimeni nu respecta" nu am zis-o. Iar tu nu esti din primul secol, ci de cateva zeci de ani, ti-au spus parintii ca e asa si i-ai crezut. Deci nu ai 2000 de ani. Credinta e personala si s-a nascut de curand. Nu ma pune sa explic iar de ce credinta nu e acelasi lucru cu cultul... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt de cativa zeci de ani, dar nu despre mine este vorba aici ci de Biserica Adevarata, Biserica lui Hristos care are o istorie si o continuitate clara si armonioasa cu primul secol crestin si succesiunea apostolica...asta insemnand Biserica Una si Adevarata si nimic altceva...si pentru asta se vede cat de mult tinem noi la Credinta cea Adevarata si la unitatea ei! Pai daca si tu esti de cativa zeci de ani pe pamant inseamna ca nu stii cum a aparut cultul tau, datorita cui si ce traditie are din acel punct de plecare? ![]() De ce contesti Istoria si Sfanta Traditie mereu atunci cand vine vorba de ea, si cultul tau are o istorie foarte clara si bine cunoscuta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu adevarul din prima fraza, nu e logic sa zici asta. Eu iti vorbesc din Biblie, nu am citat niciodata fondatori, chiar daca ai vrea sa ma prinzi cu asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si faptul ca au adus idoli se datoreaza doar celor care s-au convertit,caci doar nu crezi ca Biserica ar fi acceptat idolii adusi de convertiti,nu?Daca se inchinau lor,o faceau departe de Biserica.
|
|||
|
|||
![]()
I-a bagat in apa, dar nu au devenit crestini, ci o ispita pentru adevaratii crestini. Ceea ce te face crestin e credinta marturisita in apa, nu apa.
|
|
||||
|
||||
![]()
probabil ca problema a fost faptul ca cei care i-au botezat nu au tinut sa le explice Biblia,doar i-a botezat si,dupa aceea,i-au lasat sa faca ce vor.Nu doar credinta te face botezat,ci si credinta altuia.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|