![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt de cativa zeci de ani, dar nu despre mine este vorba aici ci de Biserica Adevarata, Biserica lui Hristos care are o istorie si o continuitate clara si armonioasa cu primul secol crestin si succesiunea apostolica...asta insemnand Biserica Una si Adevarata si nimic altceva...si pentru asta se vede cat de mult tinem noi la Credinta cea Adevarata si la unitatea ei! Pai daca si tu esti de cativa zeci de ani pe pamant inseamna ca nu stii cum a aparut cultul tau, datorita cui si ce traditie are din acel punct de plecare? ![]() De ce contesti Istoria si Sfanta Traditie mereu atunci cand vine vorba de ea, si cultul tau are o istorie foarte clara si bine cunoscuta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragostea lui Hristos nu ne invata sa stam pasivi si sa-i lasam pe oameni in necunostinta. Oamenii au nevoie de Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) "care poate sa dea intelepciunea care duce la mantuire" (2 Timotei 3:16). Citat:
Citat:
Asta cu capsunile este de la Andrusca citire. Andrusca, daca vei reusi sa adopti o atitudine mai apropiata de cea crestina as incepe sa cred ca si ortodoxia poate schimba omul, facandu-l placut lui Dumnezeu. Dar pana atunci, sa stii ca dai o marturie rea despre biserica din care faci parte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu adevarul din prima fraza, nu e logic sa zici asta. Eu iti vorbesc din Biblie, nu am citat niciodata fondatori, chiar daca ai vrea sa ma prinzi cu asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si faptul ca au adus idoli se datoreaza doar celor care s-au convertit,caci doar nu crezi ca Biserica ar fi acceptat idolii adusi de convertiti,nu?Daca se inchinau lor,o faceau departe de Biserica.
|
|||
|
|||
![]()
I-a bagat in apa, dar nu au devenit crestini, ci o ispita pentru adevaratii crestini. Ceea ce te face crestin e credinta marturisita in apa, nu apa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi daca ati fi atat de puternici in credinta si de jertfelnici ati predica Cuvantul lui Dumnezeu cu mana goala si cu fermitate, nu pe dupa duba cu ajutoare oferite in repetate randuri...asta e altceva, ceva specific sectelor si nu predicarii Cuvantului lui Dumnezeu! Fii sigura ca toti crestinii se ajuta unii pe altii, exista programe sociale, preoti care se daruiesc total enoriasilor, care ajuta familiile sarace din parohie...ti-am mai spus, de ce mereu tot incerci sa te focusezi pe acei oameni din marea de ortodocsi care nu fac de fapt nici un pas spre Biserica de langa blocul lor? Voi sunteti insistenti din disperarea ca veti mai castiga un adept, asta e motivatia voastra adevarata...nu incerca sa pui ambele maini pana la coate in punctele nevralgice a unei intregi tari ca sa te scoti tu Maica Tereza sau Pr. Onu din Pitesti care a a oferit sansa persoanelor mute si surde sa auda si sa cunoasca Cuvantul lui Dumnezeu, sa Ii cante si sa Il propovaduiasca!!! Tu stii aceste cazuri care te fac sa plangi cand vezi ce poate face credinta adevarata si curata, de ce tot bati inspre ajutoarele astea...cand ortodocsii fac atatea lucruri complexe pentru saraci! Ai vazut pe acest forum ortodocsi care tin post pentru necazurile unor necunoscuti, si cata iubire pot avea pentru ei? Si in Germania unde sunt adventisti si evanghelisti cu carul cum de explica existenta cersetorilor, betivilor, drogatilor, a adolescentilor care beau de nu mai pot in centrul orasului, care dorm pe scari...oare cum se explica faptul ca adventistii isi vad de cantarile lor si de lectiile de balet grotesc din cadrul campusului si nu ii vad pe cei cativa nevoiasi betivi si cersetori???? ![]() ![]() Veniti la noi de parca ati fi ingeri luminosi si ne judecati, de ce refuzati sa vedeti Credinta Adevarata, curata si jertfelnica a Ortodocsilor, smerenia si faptele facute in ascuns si fara a cauta marirea si judecata?? Citat:
![]() Citat:
Cum sa fie mai bine, poate pentru tine...dar pentru Biserica Ortodoxa acesta este un blestem...si preotii au dreptul sa isi protejeze enoriasii in Credinta cea Adevarata cum pot ei mai bine, de erezie toti Crestinii Adevarati fug si se apara...tu nu poti vedea problema asa, pentru ca esti invatata sa te infiltrezi indiferent de opinia oamenilor, insa noi avem alta mentalitate...deschisa, cinstita si directa, exact opusul! Ia mai lasa-ma draga cu marturia mea rea, vezi-ti mai bine de obsesia ta legata de marturia buna pentru a face prozelitism...in jurul meu toti sunt crestini, nu trebuie sa imi prind gura cu carlige de urechi si ochii cu scobitoarea ca sa par luminoasa si buna....sunt o eu asa cum pot!!! La 2 pasi de casa in care stau e o Gemeinde Adventista, dar spre deosebire de tine eu banuiesc ca sunt credinciosi...si nublestemati de Dumnezeu asa cum afirmiti tu despre Ortodocsi (ca doar vorba aia tu esti Sfanta si plina de iubire si dai marturie buna pe placul lui Dumnezeu!) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
probabil ca problema a fost faptul ca cei care i-au botezat nu au tinut sa le explice Biblia,doar i-a botezat si,dupa aceea,i-au lasat sa faca ce vor.Nu doar credinta te face botezat,ci si credinta altuia.
|
|||
|
|||
![]()
Da, altul are credinta ca te poate baga in apa...Dar credinta in Hristos e singura care mantuie. Intelegi tu ca ceea ce te mantuie e credinta ta personala in Iisus Hristos?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.marturie buna pt voi nu dau cei din America,protestantii,care au casatorit homosexuali.La noi,daca un preot face un pacat,nu schimba dogma,cum se intampla la voi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu citezi din fondatori, nu inseamna ca fondatorul a disparut din istorie si cultul este autentic! Fondatorul s-a ratacit cu tot cu Biblie si profetiile de la Satana pe cararea cu rugi mure....adica direct printre rugi mai bine zis ![]() Stii cum e, si cel cu cornite cunoaste foarte bine Biblia...iar asta spune multe, dar sper ca nu vei incerca sa insinuezi ca si el urmareste Mantuirea...si nu pierderea sufletelelor de fapt!! ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|