Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2009, 23:22:47
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Citeste Biblia si vei vedea ca acest lucru e posibil.
Antonia , putem oare lasa VT o clipa si privi faptele. Putem oare aduce dovezi rezonabile nu legende ca o natie este batuta de soarta prin conducatori din cauza pacatelor?

Oare exista pe pamint o natie mai putin pacatoasa decit alta?...si totusi uite ce bine o duc altii, efectiv ca-n sinul lui Avraam...INCA DE PE PAMINT!
Reply With Quote
Vechi 10.12.2009, 12:57:50
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Antonia , putem oare lasa VT o clipa si privi faptele. Putem oare aduce dovezi rezonabile nu legende ca o natie este batuta de soarta prin conducatori din cauza pacatelor?

Oare exista pe pamint o natie mai putin pacatoasa decit alta?...si totusi uite ce bine o duc altii, efectiv ca-n sinul lui Avraam...INCA DE PE PAMINT!
Tu iei in calcul numai aspectele materiale. Din punct de vedere crestinesc, aceasta e o gresala. De ce? Noi nu ne-am nascut sa ne imbogatim in cele materiale, ci in cele spirituale, sa accedem spre sfintenie, spre fericirea vesnica.

E o gresala fantastica pe care-o facem cu totii atunci cand deplasam accentul de pe a fi pe a avea.

Da, poate ca din punct de vedere material unii o duc mai bine. Dar oare din punct de vedere spiritual cum o duc acestia? Privind din aceasta perspectiva, imi fac griji pentru soarta saracilor care nu au unde sa lucreze si pentru cei care-si vor pierde mantuirea din cauza domniei pacatului. Si pentru bietii copii care vor gasi din ce in ce mai greu cate un om intelept care sa le spuna o vorba buna.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2009, 13:20:32
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Andrei, oare atat de mult am saracit, incat Dumnezeu nu a gasit un om mai bun decat Basescu? Nu-l vad ca pe un uns. Ungerea era facut de un patriarh, profet, un om ales al lui Dumnezeu. Iar aici nu e vorba de asa ceva. E adevarat ca mai plange din cand in cand, dar plansul sau nu e unul adus de zdrobirea inimii.

Nu stiu cati s-au rugat lui Dumnezeu sa ne daruiasca cel mai potrivit presedinte. Nu stiu cati au cerut luminarea mintii in a alege. Cred ca multi s-au multumit cu o umbrela, o suma de bani, cateva emisiuni de manipulare ... si asa au decis de partea cui sunt.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2009, 13:33:06
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Andrei, oare atat de mult am saracit, incat Dumnezeu nu a gasit un om mai bun decat Basescu? Nu-l vad ca pe un uns. Ungerea era facut de un patriarh, profet, un om ales al lui Dumnezeu. Iar aici nu e vorba de asa ceva. E adevarat ca mai plange din cand in cand, dar plansul sau nu e unul adus de zdrobirea inimii.

Nu stiu cati s-au rugat lui Dumnezeu sa ne daruiasca cel mai potrivit presedinte. Nu stiu cati au cerut luminarea mintii in a alege. Cred ca multi s-au multumit cu o umbrela, o suma de bani, cateva emisiuni de manipulare ... si asa au decis de partea cui sunt.
Da, ai dreptate Costel, dar mult mai trist este că a pătruns atât de mult politica pe acest forum ORTODOX !
Vechi 10.12.2009, 15:17:39
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Implicit ...

Citat:

Costel eu nu am zis ca Basescu a ajuns presedinte cu voia lui Dumnezeu, ci cu ingaduinta Lui. Lumea nu intelege ca trebuie aplicata regula "Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si dreptatea ei si toate celelalte se vor adauga voua". Daca in lume s-ar rezolva criza spirituala, morala, s-ar rezolva si cea materiala. Totusi criza asta materiala e provocata intentionat, dar multi oameni, saracii de ei, nici nu stiu scopul ei, si al atator lucruri si intamplari. in plus inca o veste proasta, s-a semnat tratatul de la Lisabona, legat de agricultura. Asta e. Profetiile trebuie sa se implineasca, nu ca asa vrea Dumnezeu, asa vrea omul. Numai bine si Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote
Vechi 10.12.2009, 15:23:33
Adriana Cluj
Guest

Implicit Eu

Citat:
Andrei, .....

Eu sunt una din cei care, poate au gandit la fel ca mine, rugandu-se la Dumnezeu sa ne lumineze mintile cand alegem. Sa luam in seama la cum Il pomesteste "alesul" pe Dumnezeu, cum isi face crucea, cum jura pe Sfanta Biblie, ce reactie are cand aude de Parintele Galeriu... Cine a vazut si auzit stie ce spun.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11
Declaratiile dlui Basescu,referitoare la Israel,un pericol pentru Romania mihailt Generalitati 17 16.01.2012 21:53:20
A murit mama lui Basescu Mirela0110 Generalitati 14 06.10.2010 23:49:01
Adresa de mail basescu annajanette Generalitati 51 26.06.2010 09:58:19
Cine este Aliodor Manolea colaborator al dlui Traian Basescu? mihailt Generalitati 2 12.03.2010 19:00:26