![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu cazuri de acestea. Dar or fi, nu zic nu...
Citat:
Last edited by Doriana; 10.12.2009 at 13:59:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Astea sunt cuvintele ignorantului "nu stiu" , dar totusi de ce mai vorbesti despre ceva ce nu stii si nu esti informat?Apropo daca nu ai facut-o pana acum iti recomand sa pui mana pe DEX sa vezi ce inseamna "ignorant".
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu pentru ca nu am vazut. Tu stii toate cazurile de abuzuri si alte pacate din biserica ta? Sau esti ignorant?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu spune ca "nu" se intampla ceva, cand de fapt se intampla si probabil ca nu e caz singular.Ti-am spus eu ca nu sunt abuzuri la noi in biserica?Vezi noi nu negam genul asta de lucruri si nu incercam sa le ascundem , nu ne plac lucrurile de suprafata , falsitatea si ipocrizia.Exista "abuzuri" si uscaciuni si la noi in Biserica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrusca, daca vorbesti cu mine si mie mi se adreseaza intrebarile acelea, fii mai scurta si intreaba pe rand, ca nu pot scrie cearsafuri acum. Daca vrei doar sa predici e ok din partea mea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am sa incerc sa reproduc o poveste pe care am auzit-o de la parintele de la Biserica. Erau trei monahi.Vine Diavolul la primul si acesta ii zice, Diavole pleaca de la mine ca eu sunt om bun, fac milostenie si ajut pe oameni.Iar Diavolul ii raspunde si eu am facut asta, si nu l-a lasat.Apoi vine Diavolul la al doilea , si acesta ii zice Diavole pleaca de la mine ca eu sunt om cuviincios, merg la Biserica, ma rog , postesc.Ii raspunde si acestuia Diavolul si eu am facut astea si nu il lasa.Si merge la al treilea si acesta ii zice : Diavole ce vrei de la mine eu sunt smerit.Iar Diavolul l-a lasat atunci.Ca toate lucrurile poate sa le faca si Diavolul , dar nu poate sa se smereasca.Exista diferite feluri de "posedari".Si la botez se fac "exorcizari" , ca fiecaruia ne sunt dati anumiti "draci" si se leapada de Satana.Posedarea demonica precum in evanghelie exista si ea, si aceasta este grava, dumneata inca nu cred ca ai ajuns pana acolo, dar cine stie, poate vei ajunge. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca nu am ajuns la grava posedare demonica, cum se face ca cele sfinte nu au putere asupra mea?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca amesteci cele sfinte cu cele spurcate nu mai sunt sfinte.Daca torn o picatura de urina intr-un pahar cu apa, il mai bei?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|