![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Atunci cind propaganda ia locul polemicii si schimbului liber de idei, orice schimb de replici pare un atac.
|
|
|
|||
|
|||
|
Faceti afirmatii nefondate si il judecati pentru ca este evreu si pentru ca aveti deja in minte niste scenarii, care ar putea sa nu fie adevarate...
|
|
|
|||
|
|||
|
Rasturnarea adevarului, lasitatea, ponegrirea personalitatilor istorice si ale culturii, ascunderea adevarului istoric, cu zugravrea de convenienta a unor "realitati" mincinoase care stau in picioare doar prin credinta noastra a celor mintiti, toate astea sunt mecanisme de pervertire a vietii. Din treapta in treapta ajungi sa-ti ponegresti si parintii pentru un pumn de linte. Ajungi un tradator, un Iuda, demn de a primi pecetea tradarii pe frunte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Mai sus ma citeaza,cica:
Citat: În prealabil postat de Evreulcelales eu sunt budist si catolic. Nu este prima data cand intalnesc in discutii pe forumuri arabi care au invatat sau invata in Romania si se simt datori sa faca propaganda contra Israelului. Constat cu multa placere ca si fara replia mea au fost desvaluite aci minciunile grosolane care a scris de catre membrii crestini adevarati. Eu nu am pretins niciodata ca sunt budist si catolic. Camian minte ca cel mai josnic mincinos. Pana unde il duce ura?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Israelul are vaste legaturi cu Romania si nu numai din ultimul timp. Fratele meu a fost sef la Institutia Aeronautica Israeliana (IAI) si a reparat motoarele avioanelor Tarom si cele militare inca din timpul lui Ceau si pana azi. Si daca aveti tancuri moderne asta este ca la noi au fost facute renovarile si instalat pe ele arme si electronica moderne. Cand o sa vezi pe cer avioane fara piloti,si alea se fac la noi. Agricultorii romani cunosc deja irigatia cu picatura care s-a inventat la noi si face ca recoltele sa creasca cu 40-50%. Si zecile de noi legume si fructe care au fost desvoltate in institutile agricole israeliene. Problema nu este cu romanii ci cu o mana de romani care in loc sa uzeze energia lor in actiuni pozitive,prefera sa fiu contra Israelului numai ca este patria evreilor.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| jaf in Israel | Ioana-Andreea | Generalitati | 1 | 11.10.2010 13:22:36 |
| Sema Israel! | dorstor | Iudaismul | 10 | 11.10.2010 13:08:03 |
| De ce Israel? | tigerAvalo9 | Generalitati | 26 | 28.12.2009 15:23:53 |
| Impresii de la mitingul de protest contra statului politienesc! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 02.02.2009 17:04:58 |
| S-a nascut Coalitia Impotriva Statului Politienesc. | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2009 19:19:08 |
|
|