![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta era ideea. Sa ma ierti ca nu am fost destul de explicit.
Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 14.12.2009 at 21:37:31. Motiv: greseala de ortografie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vrut sa spun sa nu confundam smerenia cu acceptarea jignirilor ca fiind adevarate despre noi insine. Copiii care cresc in aceste medii nu au deloc incredere in ei insisi, si asta pentru ca un parinte a avut grija sa le spuna multe "adevaruri" de acest tip despre ei. Deci am zis numai ca asta nu e smerenie. In plus, asa il convingi ca are dreptate sa certe. |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus ca ideea era sa ii raspunda cu iubire nu cu cearta. Si cred ca sunt mari sanse ca tatal ei sa se simta vinovat vazand ca i se raspunde cu dragoste si ca nu se cearta nimeni cu el.
Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 14.12.2009 at 21:43:54. Motiv: incomplet |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ne rugam cu totii pentru ca aceasta familie sa-si gaseasca pacea si rezolvarea problemelor, a tuturor problemelor cu care se confrunta...asta putem face, mai mult de-atat nu stiu...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa le gasesc copiilor un tata? | maria_june | Generalitati | 34 | 05.07.2011 17:52:20 |
Lacrimi de tata | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 7 | 28.10.2010 13:51:05 |
Un pacat din tata in fiu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 5 | 29.09.2010 23:00:21 |
Mama, Tata, nu va desparti | alynnna | Generalitati | 13 | 07.05.2010 18:28:51 |
Orfan de tata sau de mama | modele | Generalitati | 12 | 07.05.2010 18:22:39 |
|